Kiderült: Szabó Zsófi ezért nem mutatja meg soha kisfiát, Mendelt

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
fotó Szabó Zsófi Mendel évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi kisfia, Mendel lassan már 5 éves lesz. A műsorvezető érzelmes posztban emlékezett vissza arra az emlékre, amikor elárulta, hogy terhes: majd bevallotta, mi az oka annak, hogy sosem mutatja meg kisfia arcát a közösségi média oldalain.

Mióta Szabó Zsófi és Shane Tusup szakított, a műsorvezető egyre privátabban kezeli magánéletét, de kisfiát korábban sem mutatta meg követőinek. Most pedig az is kiderült, hogy ennek mi az oka.

Szabó Zsófi Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

Zsófi érzelmes posztban emlékezett vissza arra az időszakra, amikor bejelentette, hogy várandós, majd arra is kitért, hogy számára kisfia érdekei a legfontosabbak, ezért egészen addig, ameddig ő nem kéri, nem fogja megmutatni Mendel arcát. Zsófi számára az anyaság és kisfia védelme mindennél fontosabb, így az igazán lényeges pillanatokat a továbbiakban is megtartja maguknak.

A posztot ide kattintva lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.