Berki Mazsi megrázó vallomása: "Krisztián még mindig itt van velünk"

Forrás: https://www.facebook.com/aberkik -
halál lélek Berki Mazsi szeretet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi a napokban először adott a tévében interjút azóta, hogy férje tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az özvegy úgy gondolja, Krisztián lelke még nem tudott elmenni, és máig velük van.

Berki Mazsi először a Reggeliben beszélt arról, hogy érzi magát Berki Krisztián tragikus halála óta, és hogy áll jelenleg a történtek feldolgozásával. Az özvegy könnyek között vallott arról, hogy bár néha még jelentkeznek nála pánikrohamok, egyre jobban érzi magát, és nagyon hálás azoknak, akik mellette vannak, és támogatják a mindennapokban.

Mazsi arról is beszélt, hogy Krisztiánnak az volt a vágya, hogy a szeretteit közelebb költöztessék magukhoz, és több időt töltsenek együtt, ez azonban már sosem teljesülhet. A fiatal özvegy a Fókuszban is őszintén beszélt érzéseiről és Krisztián jelenlétéről.

"Az ember persze elveszíti a nagyszüleit, elveszít családtagokat, barátokat. De amikor elveszíti a társát, vagy azt, aki a másik fele volt, az egy feldolgozhatatlan állapot, folyamat, és nem tudom, hogy az ember valaha túl tud-e lépni, túl tud-e jutni (...)

Még mindig itt van velünk, nem tudott elmenni a lelke. Ezt tudom és érzem"

Berki Krisztián és Berki Mazsi Forrás: https://www.facebook.com/aberkik

Berki Krisztián felesége arról is beszélt, hogy kislányuk, Emma néha furcsán viselkedik, amikor megkérdezi tőle, hol van apa. Szerinte ez azért van, mert a gyermekeknek még nyitva van a harmadik szemük, így a kis Emma láthatja édesapját.

"Volt egy mélypontom nem olyan régen. Szoktam Krisztiánhoz beszélni, szoktam neki mesélni, és megkérdezem tőle, hogy itt van-e velünk. Emma ült a babakocsijában, rám nézett és visszaintegetett. Amikor nagyon egyedül érzem magunkat, amikor ketten vagyunk otthon, meg szoktam Emmát kérdezni, hogy hol van apa, vagy hogy itt van-e apa velünk? Emma nagyon érdekes, amikor erről beszélgetünk. A szemével olyan pontra néz fel, ami nem természetes póz"

-mondta Mazsi, aki arról is beszélt, hogy jelenleg naplót vezet, hogy így dolgozza fel az érzéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.