Berki Mazsi a napokban először adott a tévében interjút azóta, hogy férje tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az özvegy úgy gondolja, Krisztián lelke még nem tudott elmenni, és máig velük van.

Berki Mazsi először a Reggeliben beszélt arról, hogy érzi magát Berki Krisztián tragikus halála óta, és hogy áll jelenleg a történtek feldolgozásával. Az özvegy könnyek között vallott arról, hogy bár néha még jelentkeznek nála pánikrohamok, egyre jobban érzi magát, és nagyon hálás azoknak, akik mellette vannak, és támogatják a mindennapokban.

Mazsi arról is beszélt, hogy Krisztiánnak az volt a vágya, hogy a szeretteit közelebb költöztessék magukhoz, és több időt töltsenek együtt, ez azonban már sosem teljesülhet. A fiatal özvegy a Fókuszban is őszintén beszélt érzéseiről és Krisztián jelenlétéről.

"Az ember persze elveszíti a nagyszüleit, elveszít családtagokat, barátokat. De amikor elveszíti a társát, vagy azt, aki a másik fele volt, az egy feldolgozhatatlan állapot, folyamat, és nem tudom, hogy az ember valaha túl tud-e lépni, túl tud-e jutni (...)Még mindig itt van velünk, nem tudott elmenni a lelke. Ezt tudom és érzem"

Berki Krisztián és Berki MazsiForrás: https://www.facebook.com/aberkik

Berki Krisztián felesége arról is beszélt, hogy kislányuk, Emma néha furcsán viselkedik, amikor megkérdezi tőle, hol van apa. Szerinte ez azért van, mert a gyermekeknek még nyitva van a harmadik szemük, így a kis Emma láthatja édesapját.

"Volt egy mélypontom nem olyan régen. Szoktam Krisztiánhoz beszélni, szoktam neki mesélni, és megkérdezem tőle, hogy itt van-e velünk. Emma ült a babakocsijában, rám nézett és visszaintegetett. Amikor nagyon egyedül érzem magunkat, amikor ketten vagyunk otthon, meg szoktam Emmát kérdezni, hogy hol van apa, vagy hogy itt van-e apa velünk? Emma nagyon érdekes, amikor erről beszélgetünk. A szemével olyan pontra néz fel, ami nem természetes póz"

-mondta Mazsi, aki arról is beszélt, hogy jelenleg naplót vezet, hogy így dolgozza fel az érzéseit.