Minden jel arra mutat, hogy újra szent a béke Curtis és szerelme, Judit között - Fotó

béke Széki Attila szerelem Barnai Judit Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben több pletyka is felröppent arról, hogy Curtis és szerelme, Judit már nem alkotnak egy párt, most azonban úgy fest, kibékültek, és nagyon is együtt vannak.

Curtis és Judy igazi se veled, se nélküled kapcsolatban vannak. A szerelmesek egyszer teljesen odáig vannak egymásért, és rendszeresen közös fotókat posztolnak, hol pedig eltüntetik az összes közös felvételt közösségi oldalaikról, amivel azt üzenik, már nem alkotnak egy párt.

Nos, most úgy fest, a rapper és kosárlabdázó kedvese megint kibékültek egymással, Judit korábban így fogalmazott az egyik friss, közös fotójuknál:

A szerelmesek hétvégén Újpest meccsen jártak, ahol együtt szurkoltak a liláknak. A közös fotó alatt rengeteg komment sorakozik, a legtöbben arról írnak, mennyire összeillenek.

Curtis nemrég egy interjúban beszélt arról, valójában miért váltak el útjaik Majkával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.