Újra együtt Curtis és Judy? Az Országház elől, egy hajóról posztoltak közös képet

újra együtt Barnai Judit Curtis Országház szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben mondhatni fenekestül felfordult Curtis élete, ugyanis rövid időn belül nemcsak szerelmétől, hanem régi zenésztársától, Majkától is búcsút kellett vennie. A rapper ugyanis eljátszotta az utolsó esélyét is, így ózdi társa megszakította vele a munkakapcsolatot.

A pletykák szerint Curtis június végén szakított kedvesével, a profi kosaras Barnai Judittal, és bánatában nyúlhatott ismét kábítószerhez, és ennek lett a vége, hogy nem jelent meg a Majkával közös egyik fellépésén. A rappert az ág is húzza, ugyanis a botrány kirobbanása óta lemondták egy koncertjét, mivel a szervezők nem bíztak abban, hogy Curtis megjelenik a rendezvényen.

A magánélete viszont rendeződni látszik, legalábbis eről árulkodik a zenész friss fotója, amelyen szerelmével, Judyval együtt látható. A fiatalok egy hajó orrán pózolnak, ráadásul az Országház épületével szemben, a Duna vízén. A rajongók biztosra veszik, hogy Curtisék kibékültek, a hírt azonban egyikük sem erősítette vagy cáfolta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.