Kitálalt egy ismerős: ez van valójában Tóth Andi és Marics Peti között

Forrás: TV2 -
csók igazság szerelem Marics Peti kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország két legsikeresebb fiatal énekese egy párt alkot, legalábbis erre lehet következtetni azokból a videókból, melyek az utóbbi hetekben kerültek fel Marics Peti és Tóth Andi Instagram-oldalára. Sokan azonban nem hiszik el a románcot és átveréssel vádolják a fiatal párt.

Július végén került fel az internetre az a videó, melyen Marics Peti és Tóth Andi az ágyban csókolóznak. A fiatal énekesek rajongói szinte sokkot kaptak, és többen is azzal fenyegetőztek, hogy kárt tesznek magukban, mivel idoljaik egymásba szerettek, így nekik már esélyük sincs meghódítani a fiatalok szívét. Ezeket az ijesztő üzeneteket Peti sem hagyta szó nélkül.

Marics Peti és Tóth Andi korábban a Sztárban Sztárban is együtt dolgoztak Forrás: TV2

Egyes kommentelők a csók után következő közös videók láttán sem hitték el, hogy a két fiatal valóban egy párt alkotna, és úgy gondolják, hogy átverés az egész. A szerelmespárt jól ismerő, ám a neve elhallgatását kérő ismerős viszont most minden kétséget eloszlatott.

– mondta a Blikknek az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.