Berki Mazsi hatalmas örömhírt jelentett be - Videó

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
mászás Berki Emma Katerina kisbaba Berki Mazsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi teljesen összetört férje, Berki Krisztián halála után, azonban erősnek kell maradnia, mivel közös kislányuknak, Emmának hatalmas szüksége van az édesanyjára. Mazsi szinte mindenhova magával viszi 9 hónapos kislányát, most pedig hatalmas örömmel mutatta meg, hogy Emma már milyen ügyesen mászik.

Berki Mazsi és Berki Krisztián kislánya hamarosan 9 hónapos lesz, édesanyja pedig egyre sűrűbben posztol róla. Az özvegy korábban arról beszélt, hogy bár jelentkeznek nála pánikrohamok, megtanulta ezeket kezelni. Nincs is más választása, hiszen édesanyaként muszáj helytállnia.

"Emmában örökké fog élni az édesapja. Ő az, aki életben tart, aki erőt ad, akiért van miért felkelnem és küzdenem, és ő a minden. Miatta érdemes célokat kitűzni..." - mondta.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Most pedig megmutatta, hogy a kis Emma milyen gyorsan fejlődik, és Instagram-sztoriban büszkélkedett el kislányával, aki éppen mászni tanul.

"Van egy kis kommandósunk. A kúszás már nagyon ügyesen megy, de már mászik is az én Emmám. A videó fürdés előtt készült, már nagyon álmos volt" - fűzte hozzá a videóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.