Hetvenfős csapattal érkezik a világsztár a Szigetre: itt vannak az igényei

Forrás: AFP -
lista fellépő világsztár Justin Bieber sziget 2022 kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatalmas stáb ellátása, saját bútorok, padlófűtés, paleo ételek - többek között ezek szerepelnek az idei Sziget egyik sztárfellépőjének kívánságlistáján. 

Az idei Sziget Fesztiválra olyan világsztárok érkeznek, mint Justin Bieber, Calvin Harris vagy az Arctic Monkeys, a fesztivált pedig Dua Lipa nyitotta meg. Bár az titok, hogy melyik fellépőnek milyen igényei vannak, azonban egy korábban kiszivárgott lista szerint Justin Bieber sosem volt visszafogott. Néhány évvel ezelőtt még 120 fős stábbal érkezett egy-egy turnéra, jacuzzit kért az öltözőjébe, éx Rolls-Royce-szal kellett fuvarozni őt mindenhova.

Forrás: AFP

A Sziget szervezői most szigorúan név nélkül, de nagy vonalakban elárultak néhány extra kívánságot a zenészek listájáról.

"Az egyik legnagyobb világsztár 72 fős előadócsapatra és a további személyzet részére adta meg az igényeit. Ők például a show után kértek 25 pizzát, azt is megírva, hogy legyen tíz pepperonis, négy sajtos és hat vega, de vannak a stábban olyanok, akik csak glutén- és laktózmentes kaját esznek" – mondták az egyik sztárról, aki sejthetően Justin Biber, bár ezt nem lehet biztosan tudni.

"Többen a paleo étrendet követik, s minden nagy sztár számít nagy gyümölcsválasztékra, kedvelik a növényi tejeket, de rágógumi is szerepel a kívánságok listáján" – idézi a közleményt a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.