Kis Grófo családjának botránya: kiderült, tényleg a mulatós sztár rokonáé a letagadott kisfiú

Forrás: Instagram / Kis Palika -
Kis Grófo Kis Palika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo unokaöccse, Kis Palika rövid viszonyt folytatott, amiből egy kisfiú született. Bár először letagadta, mostanra kiderült, tényleg az övé a gyermek.

Kis Grófo unokatestvérét, Kis Palikát, aki szintén mulatós zenész, áprilisban vádolta meg azzal egy nő, hogy gyereket szült neki. A házas zenész tagadta a kapcsolatot Napsugárral, később azonban magához akarta venni a gyereket. Mostanra minden kétséget kizáróan kiderült, hogy a kisfiú, Valentínó tényleg az övé.

Kis Palika a nevére is vette a kisfiút Forrás: Instagram / Kis Palika

"Kis Grófo unokatestvérét, Kis Palikát, aki szintén mulatós zenész. A napokban kaptam meg a hivatalos iratokat, Palika nevére került a kisfiam. Számomra ez nagyon fontos volt, hiszen kijár a gyermekemnek, hogy az édesapja elismerje és támogassa. Nekem egy dolog volt fontos, hogy a fiamnak boldog és biztosított élete legyen. Ezért mentem bíróságra, ahová Palikáék először el sem jöttek. Júliusban végül megtört a jég, eljöttek, és a DNS-teszt után elismerte, hogy ő a kisfiú apja. Akkor találkozott is a kisfiával, de azóta nem jött el meglátogatni. Nem akarok telhetetlennek tűnni, a gyerektartást utalja és ígéretet tett arra, hogy tartja majd a kapcsolatot a kisfiúval. Hiszek neki, és bízom benne, hogy idővel jó kapcsolatuk lesz" - mondta a Blikknek az anya, Napsugár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.