Kis Grófo unokaöccse, Kis Palika rövid viszonyt folytatott, amiből egy kisfiú született. Bár először letagadta, mostanra kiderült, tényleg az övé a gyermek.

Kis Grófo unokatestvérét, Kis Palikát, aki szintén mulatós zenész, áprilisban vádolta meg azzal egy nő, hogy gyereket szült neki. A házas zenész tagadta a kapcsolatot Napsugárral, később azonban magához akarta venni a gyereket. Mostanra minden kétséget kizáróan kiderült, hogy a kisfiú, Valentínó tényleg az övé.

Kis Palika a nevére is vette a kisfiútForrás: Instagram / Kis Palika

"Kis Grófo unokatestvérét, Kis Palikát, aki szintén mulatós zenész. A napokban kaptam meg a hivatalos iratokat, Palika nevére került a kisfiam. Számomra ez nagyon fontos volt, hiszen kijár a gyermekemnek, hogy az édesapja elismerje és támogassa. Nekem egy dolog volt fontos, hogy a fiamnak boldog és biztosított élete legyen. Ezért mentem bíróságra, ahová Palikáék először el sem jöttek. Júliusban végül megtört a jég, eljöttek, és a DNS-teszt után elismerte, hogy ő a kisfiú apja. Akkor találkozott is a kisfiával, de azóta nem jött el meglátogatni. Nem akarok telhetetlennek tűnni, a gyerektartást utalja és ígéretet tett arra, hogy tartja majd a kapcsolatot a kisfiúval. Hiszek neki, és bízom benne, hogy idővel jó kapcsolatuk lesz" - mondta a Blikknek az anya, Napsugár.