Az ismert trombitás tavaly ősszel állt nyilvánosság elé, hogy bejelentse, feleségével a válás mellett döntöttek. Több mint húsz éven át éltek együtt, három közös gyermeket is felneveltek, de jobbnak látták, ha külön utakon folytatják tovább. Ezt a köteléket azonban nem lehet olyan könnyen felbontani.

Nem sokkal a válás után Lajcsi ismét kamerák elé lépett, hogy a rajongói tőle értesüljenek a hírről: ismét szerelmes. Kiszemeltjével régóta ismerik egymást, és bár a kilétét mind a mai napig titokban tartja, annyit elárult a hölgyről, hogy a showbizniszben dolgozik, tehát a dáridós szakmabeliként tekint rá. Az új szerelem pedig olyan erővel tört a két félre, hogy tavasszal már azt tervezték, összeköltöznek.

Forrás: Life TV

A tervekből azonban nem lesz semmi, ugyanis a hölgy nem nézte jó szemmel, hogy Lajcsi a válás után is jó kapcsolatot ápol exfeleségével, sőt együtt is nyaraltak Horvátországban. Az ominózus kiruccanás nagy port kavart, ami után a trombitás magyarázkodni kényszerült. Mint mondta: exe névnapját ünnepelték Splitben, ahová a gyerekekkel együtt utaztak.

A válásom után is nagyon jó kapcsolatban maradtunk a volt feleségemmel. Bár véget ért a házasságunk, a három csodálatos gyermekünk a sírig összeköt minket, ezért törekszünk arra, hogy jó legyen a viszonyunk

– mesélte a Blikknek Lajcsi, aki szerint a közös családi ünneplés sem tetszett párjának, Julikának, többször is vitáztak, és nagy volt köztük a feszültség, így jobbnak látták, ha szakítanak.