Kitálaltak a szomszédok Berki Mazsiról: üvöltve pénzt követelt és rendőröket hívott Berki Krisztiánra a tragédia előtt

balhé pénz rendőrök Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szomszédok szerint Berki Krisztián és Mazsi házassága erősen megromlott a celeb halála előtti hetekben. A fiatal édesanya két nappal férje halála előtt a rendőröket is kihívta.

Berki Krisztián édesanyja a napokban tálalt ki a menyéről. Azt mondta, Mazsi pokollá tette a fia életét az utolsó két évben, és a feleség gyásza nem őszinte. A hírek kapcsán kereste fel a Blikk szerkesztőségét Berkiék egyik szomszédja. Azt állítja, Berkiék házassága romokban hevert, Mazsit alig látták, és amikor megjelent, akkor is üvöltözött:
"Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől."

Berki Krisztián temetésén mond beszédet felesége, Berki Renáta Mazsi Fotó: Koncz Márton - Origo

Berki Renáta utoljára férje halála előtt két nappal járt a házban, akkor kihallatszott, hogy börtönnel fenyegeti Berkit. Ezután nem sokkal Mazsi rendőröket is hívott a lakáshoz, de végül nélküle távoztak. Mazsi ezel szemben többször azt állította, hogy a végsőkig kitartott Berki mellett. A szomszédok szerint ez nem igaz, az asszony borzalmasan viselkedett mások szeme láttára. A szomszéd azt mondja, ez minden embert és férit megviselne. Videót és képet is készített a rendőrök látogatásáról.

Egy másik lakó is hasonló dolgokról számolt be:
"Mazsi egyszer sem moderálta magát, magából kikelve, mocskos dolgokat üvöltözve fenyegette Berkit. Nem zavarta, hogy az egész ház zeng. A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt. Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele."

A lap érdeklődött az esetről a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, és a következő válasz érkezett:
"A IX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 3-án 15 óra 10 perckor intézkedtek, mert egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját és megrángatta. A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg."

Berki Mazsi nem kívánt nyilatkozni a fentiekkel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.