Árpa Attila súlyos vallomása Zámbó Jimmyről: "Nagyobbnak akart tűnni, mint amilyen volt"

Zámbó Jimmy fegyver Árpa Attila sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila a Dalban mondom el című műsor producere volt, így testközelbből láthatta Zámbó Jimmy jó és igazán sötét oldalát is, amit a külső szemek elől gondosan igyekezett elrejteni.

A Felfelé zuhanás című műsor legújabb adásában Árpa Attila azt boncolgatja, hogy vajon sorsszerű volt-e Zámbó Jimmy tragédiája. A médiaszemélyiség arról beszélt, hiába volt sikeres énekes Jimmy, mégis folyamatosan hajtotta a bizonyítási vágy.

"Hogy ez honnan fakad, azért nem tudom, mert én annyira azért nem foglalkoztam a gyerekkorával, és nem voltam a terapeutája, és nem vagyok pszichológus. Azt tudom, hogy mindig nagyobbnak akart tűnni, mint amilyen volt. Mindezt úgy, hogy önmagához képest már így is túl nagy volt. Számtalan példa van erre, maga a viselkedése, az, hogy sokat beszélt magáról, mije van, mennyije van, milyen hangja van, milyen világsztárokkal van egy szinten szerinte. Tehát neki nem volt elég az, hogy a második legnagyobb Merci az övé, neki le kellett szedni azt a jelzést, hogy 400-as és rárakni egy 600-ast, mert hogy az a legnagyobb, pedig neki csak 400-asa volt valójában. De kifelé mutassuk már azt, hogy neki van a legnagyobb, a legtöbb, a legszebb, a legértékesebb. Talán pont azért, mert ahonnan jött, ott nem volt semmije, ez éltette őt" – mondta.

Zámbó Jimmy

Felidézte, hogy egy idő után kifulladt Jimmy műsora, és neki kellett közölnie az énekessel a rossz hírt. Bár néhány napig húzta, végül egy alkalommal Jimmy áthívta magához bulizni, ekkor pedig már nem volt visszaút: elő kellett állnia az igazsággal. Az énekes ezután összeomlott, haragos és indulatos lett.

"Nem féltem tőle, inkább pont attól tartottam, hogy milyen reakciót fog ez kiváltani belőle, ami miatt mások látják ennek kárát. Mert azért volt neki csúnyán mondva néhány kijelölt személy, akin ki tudta tölteni a dühét, ez, igaz, nem tartozott rám, de tudtam róla" – tette hozzá Árpa Attila.

A volt kreatív producer elmondása szerint az énekes mások előtt férfiasnak, magabiztosnak és keménynek mutatta magát, azonban ha úgy érezte, ez nem elég, arra is megvoltak a módszerei. Ilyenkor került elő a fegyver vagy a nagy szavak, hogy ő kiket ismer, és mi mindent tud elintézni.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy Jimmy azért volt kemény a világ szeme előtt, mert attól tartott, hogy ha megmutatná a bizonytalan énjét, akkor neki vége lenne, és mindenki elfordulna tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.