Meghan Markle levelet küldött Károly királynak, amelyben személyes találkozót kért, mielőtt visszautaznának Los Angelesbe – állítja egy királyi szakértő.

Úgy tűnik, ez idő alatt Meghan és Harry lépéseket tettek, hogy áthidalják a köztük, valamint Vilmos herceg és Kate Middleton között tátongó szakadékot. Ennek része volt, amikor a néhai királynő temetését megelőző megemlékezésen négyen együtt vonultak a gyászoló emberekkel beszélgetni. 

Vilmos, Katalin, Harry és Meghan a megemlékezésen

Neil Sean királyi kommentátor a YouTube-csatornáján megosztott videójában azt állítja, hogy Meghan abban reménykedhet, hogy a pár viharos év után helyrehozhatja kapcsolatát az új uralkodóval.

Sean szerint a hercegné levélben kezdeményezte az audienciát az apósáná, melynek állítólagos tartalma alapján Meghan szeretné megmagyarázni az új uralkodónak, hogy mi vezetett az elmúlt évek eseményeihez, tiszta vizet akar önteni a pohárba.

Meghan és Harry 2020 elején elhagyta a királyi családot, és miután Amerikába költöztek, Oprah Winfrey-nek panaszkodtak a tőlük megvont anyagi juttatások és az állítólagos sérelmeik miatt - írja a Daily Star. 

Neil Sean a kzdeményezésről a videóban azt mondta: „Őszintén szólva fogalmunk sincs, hogy ez a találkozó létrejön-e... De szerintem ez egy nagyon bátor lépés Meghan részéről."