Meghan Markle személyes találkozót kért apósától, III. Károly királytól

Windsor-ház meghallgatás Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg III. Károly II. Erzsébet halála audiencia II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle levelet küldött Károly királynak, amelyben személyes találkozót kért, mielőtt visszautaznának Los Angelesbe – állítja egy királyi szakértő.

Úgy tűnik, ez idő alatt Meghan és Harry lépéseket tettek, hogy áthidalják a köztük, valamint Vilmos herceg és Kate Middleton között tátongó szakadékot. Ennek része volt, amikor a néhai királynő temetését megelőző megemlékezésen négyen együtt vonultak a gyászoló emberekkel beszélgetni.

Vilmos, Katalin, Harry és Meghan a megemlékezésen

Neil Sean királyi kommentátor a YouTube-csatornáján megosztott videójában azt állítja, hogy Meghan abban reménykedhet, hogy a pár viharos év után helyrehozhatja kapcsolatát az új uralkodóval.

Sean szerint a hercegné levélben kezdeményezte az audienciát az apósáná, melynek állítólagos tartalma alapján Meghan szeretné megmagyarázni az új uralkodónak, hogy mi vezetett az elmúlt évek eseményeihez, tiszta vizet akar önteni a pohárba.

Meghan és Harry 2020 elején elhagyta a királyi családot, és miután Amerikába költöztek, Oprah Winfrey-nek panaszkodtak a tőlük megvont anyagi juttatások és az állítólagos sérelmeik miatt - írja a Daily Star.

Neil Sean a kzdeményezésről a videóban azt mondta: „Őszintén szólva fogalmunk sincs, hogy ez a találkozó létrejön-e... De szerintem ez egy nagyon bátor lépés Meghan részéről."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.