Nem akárki karolta fel a Sztárban Sztár leszek! nehéz sorsú versenyzőjét, Kökény Danit

Nótár Mary Kökény Dani Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas volt a felháborodás a Sztárban Sztár leszek! körül, miután Pápai Joci nem a nehéz sorsú fiút juttatta tovább az élő adásba.

A Sztárban Sztár leszek! válogatóján sokan megismerhették Kökény Dánielt, akiről kiderült, hogy nehéz körülmények között éli az életét. A fiatalt a nagyszülei nevelik, és a nyár folyamán egyszer már el kellett hagyniuk az otthonukat. A története sokakat meghatott, így mindenki megdöbbent, amikor Pápai Joci mégsem őt vitte az élő adásba.

Azonban Nótár Mary felfigyelt a fiatal tehetségre, és gyorsan a segítségére sietett. El is kezdték a közös munkát, és Daninak hamarosan megjelenik az első szóló dala, ami a Talán címet kapta. Az énekesnő mutatott a dalból egy részletet, és azt is megosztotta, hogy hamarosan duettel jelentkeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.