Kiderült: ezek a legnagyobb félelmei a különböző csillagjegyeknek a szerelemben

Forrás: Shutterstock -
asztrológia félelem horoszkóp szerelem magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem inspirál, megerősíti az értékeinket, és általa jobbá válunk. Emellett azonban rávilágíthat a bennünk rejlő bizonytalanságokra is. A szerelem által önmagunkról is sokat tanulhatunk, és sokat elárul rólunk, hogy mitől félünk igazán, ha a szerelemről van szó.

Sokszor talán még csak tudatában sem vagyunk a félelmeinknek és annak, ami visszatart. Az egyes csillagjegyek megismerése által jobban megismerhetjük önmagunkat is, a félelmeinket, azokat is, amiket tudat alatt igyekszünk elrejteni saját magunk elől. Íme az egyes csillagjegyek legnagyobb félelmei a párkapcsolatban:

Kos

Mindig pörögsz és imádod a kalandokat, így a legnagyobb félelmed a párkapcsolatok terén, hogy a partnered megpróbál lelassítani. Ugyanakkor azt is tudod, hogy ha párkapcsolatban vagy, szükségszerűen változtatnod kell valamennyire az életviteleden. Már csak az a kérdés, hogy megtalálod-e azt az embert, aki miatt hajlandó is vagy változtatni.

Bika

A legnagyobb félelmed a párkapcsolatban, hogy elárul a szerelmed. Nagyra értékeled a hűséget, de tudod, milyen nehéz olyan embert találni, akiben meg is bízhatsz ilyen téren, ezért elsősorban magadhoz maradsz hűséges. Tisztában vagy azzal, hogy a hűséget nem jutalmazzák hűséggel minden esetben, és ezért is félsz annyira az árulástól.

Forrás: Shutterstock

Ikrek

Attól félsz, hogy unatkozni fogsz egy párkapcsolatban, hiszen olyan ember vagy, aki könnyedén elunja magát bármilyen helyzetben. Félsz attól, hogy életed minden egyes napján ugyanaz az egy ember mellett kötelezd el magad.

Rák

Érzékeny és érzelmes vagy, akit könnyű megbántani, így természetesen attól félsz a legjobban, hogy sérülsz a párkapcsolatban. Ha valaki megbánt, azt nagyon mélyen éled meg, és tudod, hogy a kapcsolatokban mindig benne van, hogy csalódásnak vagy szívfájdalomnak tesznek ki.

Oroszlán

Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, és nem szívesen osztod meg másokkal a reflektorfényt, ezért attól félsz a legjobban, hogy valaki elvonja rólad a figyelmet. Párkapcsolatban lenni azonban azt jelenti, hogy meg kell osztanod a figyelmet valakivel. Azt viszont nem tudhatod, hogy az adott pillanatban ez mit fog kiváltani belőled.

Szűz

Szűzként nagyon magasak az elvárásaid magaddal és másokkal szemben is, párkapcsolatban viszont tudni kell kompromisszumot kötni. Mivel nagyon szigorú vagy, ha az elveidről van szó, kérdés, hogy fel tudod-e adni ezeknek az elveknek egy részét más miatt.

Mérleg

Szeretsz szórakozni és gyönyörű emberekkel körülvenni magad, de nem feltétlenül szeretsz vagy tudsz hosszú távon egy ember mellett elköteleződni. Attól félsz, hogy elárulod azt, akivel párkapcsolatba kerülsz.

Skorpió

Talán te vagy a legszenvedélyesebb csillagjegy, és ugyanezt a szenvedélyt várod el a partneredtől is. Párkapcsolatban attól félsz, hogy a partnered szenvedélye nem felel meg az elvárásaidnak, ezzel pedig tönkretenné az egészet.

Nyilas

Félsz a korlátokról, hiszen szabad szellem vagy. Szabadon akarsz kalandozni és felfedezni, de félsz attól, hogy a partnered visszarángatna a földre, és letörné a szárnyaidat. Félsz attól, hogy úgy éreznéd, a partnered ketrecbe zár, és nem tudod, valaha készen fogsz-e állni erre.

Forrás: Shutterstock

Bak

Nagyon ambiciózus vagy, te vagy a legcéltudatosabb a csillagjegyek közül, de nem vagy benne biztos, hogy képes lennél kompromisszumot kötni a szerelemben. Tisztában vagy azzal, hogy ez még sok problémát szülhet a párkapcsolataidban.

Vízöntő

Leginkább attól félsz, hogy félreértenek. Azt megszoktad már, hogy az emberek gyakran nem értenek téged, és csak forgatják a szemüket arra, amit mondasz, de sokkal jobban fáj, ha ezt egy olyan személy teszi, aki igazán közel áll a szívedhez. Biztos akarsz lenni abban, hogy olyan ember van melletted, aki megért és elfogadja a furcsaságaidat.

Halak

Nagyon gazdag fantáziával rendelkezel, igazi reménytelen romantikus vagy. De félsz attól, hogy olyan párkapcsolatban élsz, amely nem felel meg a romantikus fantáziádnak, és attól is, hogy egyáltalán, a való élet sem felel meg a fejedben lévő elvárásoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.