Mészáros Árpád Zsolt színész apaság babavárás MÁZS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MÁZS és szerelme, Kriszta valóságos csodaként élik meg első közös gyermekük érkezését, hiszen az orvosok nemrég még azt jósolták, hogy a színész menyasszonyának nem lehet gyermeke.

A Budapesti Operettszínház művésze februárban ötszörös édesapa lesz. MÁZS és kedvese, Kriszta nem is lehetnének boldogabbak, hiszen az életük első közös gyermekükkel lesz teljes.

"Nagyon szerettem volna gyermeket, a diagnózis miatt már az örökbefogadáson gondolkodtam. Ez tényleg egy csoda, nagyon boldog vagyok"

– mondta MÁZS menyasszonya a Blikknek.

A páros nem akarta nagydobra verni kisfiuk érkezését, ám mivel az utóbbi hetekben pletykálni kezdtek arról, hogy válságban van a kapcsolatuk, muszáj volt előállniuk az igazsággal.

Mészáros Árpád Zsolt és Kriszta közös gyermeke februárban születik. Annak ellenére, hogy a színésznek már van egy 26, egy 12 és egy 7 éves fia, illetve egy 16 éves lánya, egészen máshogy éli meg legkisebb gyermeke érkezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.