Borzalmas trauma érte Hajdú Pétert gyerekkorában: egy tanára addig verte, hogy bepisilt

verés általános iskola tanár bántalmazás Hajdú Péter trauma pedagógus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Pétert általános iskolásként hatalmas trauma érte egy táborban, amit egy tanár okozott a médiaszemélyiségnek. 

A tévés a PartizánPop című műsorban mesélte el a gyermekkorában átélt rémtörténetet, ami egy focimeccsel kezdődött, egy nyári úttörőtáborban.

A testnevelő volt a bíró a gyerekmeccsen, ahol Hajdú csapata ellen fújt. A kölykök méltatlankodtak, a műsorvezető volt a hangadó. A meccs után a tanár nem hagyta annyiban a dolgot.

Hajdú Péter TV2

"Kilenc-tíz éves lehettem és persze, nekem volt a legnagyobb szám, engem érintett a legérzékenyebben, hogy elveszítettük a döntőt. Aztán, ahogy mentünk be, ez a tanár kirántott a sorból, bevitt a férfi wc-be, majd össze-vissza vert, de annyira, hogy bepisiltem" - idézte fel a vele történteket Hajdú Péter, aki az ominózus eset után írt az édesanyjának, hogy vigye haza a táborból, de a képeslapja már csak a tábor végére jutott el hozzá.

Miután elmesélte anyukájának a történetet, ő azonnal cselekedett, elmentek a tanár lakására, és ott kérte számon azért, amit fiával tett.

"A tanár először próbálta kisebbíteni a tettét, hogy én túldramatizálom, mert ez csak egy atyai pofon volt, és ha valóban annyira megvert volna, nem így néznék ki.

Aztán amikor anyukám azzal kezdett fenyegetőzni, hogy feljelentést tesz, akkor ő és a felesége is szinte sírva könyörögtek, hogy ne tegye, mert akkor mi lesz vele és a családjával, a gyerekeivel"

- mondta el a tévés a műsorban, hozzátéve, hogy a tanár a mai napig abban az iskolában tanít, ahova ő annak idején járt, és csak reménykedik, hogy azóta senkit nem bántott.

A hétfőn adásba kerülő műsorból az is kiderül, hogy a testnevelő Hajdútól azóta sem kért bocsánatot, viszont az azóta eltelt időben több kitüntetést is kapott - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.