Molnár Gusztáv ezúttal szigorú elvonóra ment: ha könyörögne, sem engednék ki

Instagram / Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv elvonó Komló alkoholizmus alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv jelenleg egy komlói elvonón gyógyul. Húga, Csilla egy hónapja nem hallott róla, azonban elmondta, hogy a jelen esetben az a jó hír, ha egyáltalán nincs hír.

A színész ezúttal egy olyan komoly intézménybe vonult be, ahol teljesen elzárták őt a külvilágtól.

"Most az a jó hír, hogy nincs hír, hiszen két hónapig senki nem beszélhet Gusztival. Az én telefonszámom van megadva az intézménynek, ők azonban csak akkor hívnak, ha valami baj van, de szerencsére még nem csörrent meg a telefonom" – kezdte a Blikknek Csilla. Hozzátette, ez egy olyan intézmény, aholl, ha az ember aláírja a papírokat, akárhogy könyöröghet, nem fogják kiengedni. Legalább egy évet kell ott töltenie, utána pedig még fél évig kell kontrollra járnia, mivel a visszailleszkedésben is segítenek.

Csilla úgy érzi, Guszti végre jó kezekben van, ami minden bizonnyal az életét mentette meg. Mielőtt bekerült volna az elvonóra, 130 kilóról lefogyott 85-re, és teljesen kétségbeejtő volt az állapota.

Molnár Gusztáv Instagram / Molnár Gusztáv

"A testvéremnek két gyerekkori barátja adott ultimátumot, akik azt mondták neki, vagy meghal, vagy bevonul ide. Ők vitték be végül Gusztit Komlóra" - folytatta, majd azt is elárulta, hogyan juthatott pénzhez a testvére úgy, hogy nem volt semmilyen rendszeres bevétele:

"Amikor rákérdeztem Gusztinál arra, hogy mégis miből iszik, azt felelte, hogy egy alkoholista ezt mindig megoldja. És valóban, kölcsönkért innen-onnan, sokan nem is tudták, hogy italra kell neki a pénz. Sokáig ugyanis csak a család tudta, mekkora a probléma, a barátok, ismerősök csak a régi Gusztit látták, akinek segíteni szerettek volna, de sajnos ez a visszájára sült el."

Csilla jó ideig a színész immár volt feleségével, Viviennel próbált segíteni Gusztinak, de hiába kérték szépen, hiába kiabáltak vagy könyörögtek, semmi sem használt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.