Ilyen még nem volt: Sebestyén Balázsék a rádió teraszán, a negyedik emeleten vágtak disznót

Rákóczi Ferenc disznóvágás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázsék emlékezetesen zárták az idei évet a rádióban: a Rádió1 teraszán tartottak disznóvágást.

Sebestyén Balázsék még december elején döntöttek úgy, hogy karácsony előtt disznóvágással zárják az évet, ráadásul nem is akárhol: a Rádió1 negyedik emeleti teraszán. Rákóczi Feri tegnap este már előkészült, hajnalban pedig megkezdődött a disznótor.

- jelentkezett be az Instagramon Balázs, a videójában pedig megmutatta, hogy a teraszon hagymás vér, hurka, kolbász és töpörtyű is készül.

A négyórás adásban több mulatós dal is felcsendült, és aki akarta, élőben is nyomon követhette a rendhagyó disznóvágást. Ebben a videóban például az látszik, ahogy Balázs a darálóba tömi a húst, a háttében pedig hallatszik, ahogy a Hegyalja úton elhaladó autók dudálnak nekik.

A műsorvezető Instagram-sztorijából kiderül, hogy körülbelül 50 kg hús kerül a kolbászokba, amiket Túrkevén füstölnek majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.