"Sehogy sem szeretnék rá emlékezni"- Zámbó Adrián édesapja, Jimmy tragikus balesetéről vallott

Forrás: TV2 -
Zámbó Jimmy Jimmy baleset tragédia zámbó adrián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Adrián még csak hatéves volt, amikor 2001. január másodikán tragikus hirtelenséggel elvesztette édesapját.

Jimmy legkisebb fia, Adrián hatéves volt, amikor édesapja 2001. januárjában elhunyt. Bár sok emléke van imádott édesapjáról, ha tehetné, a végzetes napot örökre kitörölné az emlékei közül. Erről az időszakról most egy amerikai rádióban beszélt.

"Leginkább sehogy sem szeretnék rá emlékezni, megmondom őszintén. Ez egy olyan szegmense az életemnek, amit legszívesebben kitörölnék, de nem tudok.

Én ezt az egészet majdhogynem végigaludtam. Nekem akkoriban nagy mániám volt, hogy a bulik közepén elaludtam, és akkor aludtam a legjobban, amikor mindenki a legjobban érezte magát. Reggel keltem fel arra, hogy ez történt és a körülöttem lévők teljesen le vannak törve. Először nem értettem, mi történt, de aztán megtudtam"

– árulta el Adrián. A fiút nagyon megviselte az édesapja halála utáni időszak, főleg az, hogy édesanyját, Edit asszonyt azzal vádolták, hogy ő gyilkolta meg Jimmyt.

Forrás: TV2

Adrián arról is beszélt, milyen volt otthon Zámbó Jimmy, akit sokan Királynak neveztek.

"Végtelen büszkeséggel tölt el, hogy ki az apukám, amíg élek, ez így lesz. Sokan azt hiszik, hogy semmire nem emlékszem, mert kicsi voltam, amikor a baleset történt, de azok az emlékek, amik vannak, felerősödtek bennem. A legkisebb apróság is beleégett az emlékezetembe. Nehéz kiemelni egy emléket, de a karácsony mindig meghatározó élmény volt az életemben. Akkor hatalmas buli volt nálunk, mindenki szeretett mindenkit. Amúgy is, de a szeretet ünnepén ez hatványozottan igaz volt. A karácsonyi ajándékozást két részre osztotta apu: voltak a fa alá rakott ajándékok és voltak azok, amiket még karácsony előtt kiharcoltunk előre"

– árulta el mosolyogva Adrián. Jimmy fia arra is emlékszik, hogy az énekes lefekvés előtt esti mesét olvasott és énekelt neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.