Ez a férfi az éttermek rémálma: először üresen, majd 25 különféle feltéttel rendelte meg pizzáját

pizzarendelés pizza feltét Darren Dowling ételrendelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges videókat készít egy glasgow-i férfi. Darren Dowling azzal szórakozik, hogy látszólag lehetetlen feladat elé állítja az éttermeket és egyedi, ám elvetemültnek tűnő kérésekkel bombázza a kiszolgálókat.

Az egyik videójában azt mutatta meg, hogy konkrétan szósz és bármiféle feltét nélküli pizzát rendelt, amely gyakorlatilag egy lapos tészta volt, majd elkövette ennek a másik végletét is, amikor telepakoltatta a rendelését. Darren összesen huszonöt különféle ízesítővel színesíttette meg pizzáját és ezért mélyen a zsebébe kellett nyúlnia.

@yerboidazza

I ordered a £64 Domino’s with every single topping

♬ Green Green Grass - George Ezra

A huszonöt feltéttel megpakolt pizza ára majdnem 30 ezer forint volt, és az íze a videó tanúsága szerint csalódást keltő – vette észre a 24.hu. A feltétek sorrendben a következők voltak: tandoori csirke, chorizo, paradicsom, zöld jalapeno, szeletelt uborka, ananász, csemegekukorica, fekete oliva, tonhal, a Domino's gyógynövényei, szalámi, piros jalapeno, nduja kolbász, pepperoni, sonka, kolbász, hagyma, zöld paprika, piros paprika, gomba, marhahús, hot dog szeletek, bacon, húsgolyók és sült csirke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.