Különleges videókat készít egy glasgow-i férfi. Darren Dowling azzal szórakozik, hogy látszólag lehetetlen feladat elé állítja az éttermeket és egyedi, ám elvetemültnek tűnő kérésekkel bombázza a kiszolgálókat.

Az egyik videójában azt mutatta meg, hogy konkrétan szósz és bármiféle feltét nélküli pizzát rendelt, amely gyakorlatilag egy lapos tészta volt, majd elkövette ennek a másik végletét is, amikor telepakoltatta a rendelését. Darren összesen huszonöt különféle ízesítővel színesíttette meg pizzáját és ezért mélyen a zsebébe kellett nyúlnia.

@yerboidazza

I ordered a £64 Domino’s with every single topping

♬ Green Green Grass - George Ezra

A huszonöt feltéttel megpakolt pizza ára majdnem 30 ezer forint volt, és az íze a videó tanúsága szerint csalódást keltő – vette észre a 24.hu. A feltétek sorrendben a következők voltak: tandoori csirke, chorizo, paradicsom, zöld jalapeno, szeletelt uborka, ananász, csemegekukorica, fekete oliva, tonhal, a Domino's gyógynövényei, szalámi, piros jalapeno, nduja kolbász, pepperoni, sonka, kolbász, hagyma, zöld paprika, piros paprika, gomba, marhahús, hot dog szeletek, bacon, húsgolyók és sült csirke.