Rákóczi Feri sokkolta Sebestyén Balázsékat: a rádiós közel 20 kilót dobott le

Forrás: Rákóczi Feri, Instagram -
rádió Rákóczi Ferenc rádió1 Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Feri évek óta küzd a súlyával. Sokadik nekifutásra a rádiós nagyjából egy évvel ezelőtt döntöt úgy, hogy leadja felesleges kilóit, a héten pedig megtörtént a mérlegelés.

Rákóczi Feri a rádióban rendszeresen beszámol arról, hogy áll a kilókkal. A rádiós korábban lefutotta a maratont, és időről-időre a dohányzásról is igyekszik leszokni. Egy évvel ezelőtt újra elhatározta, hogy leadja plusz kilóit, a héten pedig megtörtént a "hivatalos" mérlegelés.

Csütörtök reggel Sebestyén Balázsék élő adásban mérték le, hány kilót nyom Rákóczi Feri, az eredménytől pedig elakadt a szavuk.

A rádiós egy évvel ezelőtt 121 kilót nyomott, a minap pedig 102.7 kg-t mutatott a mérleg, vagyis Rákóczi több mint 18 kilót dobott le.

Forrás: Rákóczi Feri, Instagram

A 194 centi magas műsorvezető tehát most épp ideális súlyt nyom, de itt nem áll meg: Balázséknak azt ígérte, a születésnapjáig, azaz május 11-ig 95 kilóra fogy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.