Folytatódik az adok-kapok: Szabyest szerint Gáspár Laci olyan, mint egy növény

Forrás: Instagram/Gáspár Laci -
kritika vélemény Szabyest G.w.M Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabyest múlt héten mondta el a véleményét G.w.M-ről, és nem fogalmazott finoman. A rapper természetesen reagált is a kemény szavakra, és egy idő után Gáspár Laci is beszállt a vitába. Szabyest később bocsánatot kért, de úgy tűnik, hogy mégsem hagyja annyiban a témát.

A Blikknek adott interjút Szabyest, ahol az elmúlt napok történéseiről kérdezték. A fiatal zenésznek kemény szavak hagyták el a száját, komoly kritikát fogalmazott meg Gáspár Lacival kapcsolatban.

"Sok embernek ez nem szimpatikus, hogy van egy emberünk, aki 10 éve haknizik azzal, hogy ő a Gáspár Laci, és semmilyen felmutatható eredményt nem adott. (...) Úgy fogalmaznék, hogy Laci is kicsit olyan, mint egy növény, sőt, a növények talán jobbak, mert több életjelet mutatnak, ha kamerázzák őket. Nincs semmi felmutatható eredménye 13-14 éve a Lacinak. Nem nagyon rémlik egy darab sláger se. (...) Az X-Faktor az élete, de azt sem tudta felhasználni arra, hogy valamilyen zenei karriert indítson, egy albumot csináljon, vagy bármit. Ül a sikeren, és azt hiszi, hogy ettől megváltozik a világ, mert ő a Gáspár Laci, a mentor" - hangzott el az interjúban.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.