Új kedvesével hagyja el az országot Csuti: ide utaznak

Dominika utazás Csuti nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egoztikus helyre utazik el új szerelmével Csuti: az üzletember és fiatal kedvese, Bianka hamarosan Dominika felé veszik az irányt.

Szabó András Csuti korábban említette már, hogy van valaki az életében, akivel egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de azt akkor nem árulta el, hogy ki a választottja. A titokzatos hölgyről eddig annyit lehetett tudni, hogy 25 éves, vidéken él és a diplomája megszerzése után éppen a mesterképzést végzi. Nos, nem sokáig maradt titokban Csuti barátnőjének kiléte, a párt ugyanis lebuktatta az Instagram.

Hamarosan új szintet lép a kapcsolatuk, ugyanis nemsokára elindulnak első közös nyaralásukra.

"Nagyon régóta szerettem volna elutazni egy távoli, egzotikus gyönyörű helyre.

Egy olyan utazásra vágytam, ami jó előre meg van tervezve, le van foglalva minden. Ezért elmentem Peti barátomhoz, aki egy utazási irodát vezet. Ott dőlt el, hogy akkor Dominika lesz az úti cél, Bécsből repülünk majd. Az ő segítségével választottuk ki a szállodát is, ami napokig az otthonunk lesz, még műholdon is megnéztük az elhelyezkedését. Kint Punta Canan pedig Südi Sanyi haverom tervezi már a programokat nekünk, mert bár a pihenésé lesz a főszerep, azért egy-egy kalandot beiktatunk az ott töltött idő alatt. Szeretnénk például bálnalesre menni: januártól márciusig lehet látni a hosszúszárnyú bálnákat, akik a párzási időszakban vonulnak erre. Felejthetetlen élményt nyújtanak, mikor ki-kiugranak a vízből, megmutatva magukat. Reméljük, tényleg láthatunk majd néhány fenséges példányt" - írta közösségi oldalán a kétgyermekes apuka, aki úgy tűnik, nagyon várja már, hogy a télből a nyárba repülhessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.