"Már nem vagyok nagyon kíváncsi semmire, csak figyelek" - Dévényi Tibor már megírta a végrendeletét

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
halál retro élet műsorvezető Dévényi Tibi bácsi lemezlovas Dévényi Tibor végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közelebb van a 80-hoz, mint a 70-hez az ország Tibi bácsija, aki bár meghalni még nem készül, a végrendeletét már megírta. 

Február 11-én ünnepelte 76. születésnapját Dévényi Tibor, ennek kapcsán mesélt sok mindenről, amiről korábban még nem nyilatkozott.

Feleségével, Beával 14 éve élnek együtt, de csak tavaly házasodtak össze, ami Dévényi szerint csupán adminisztratív lépés volt. Gyermekeivel kiváló kapcsolatot ápol a lemezlovas, s bár nem gondolja, hogy közel a vég, hiszen pörög, dolgozik, azt azért ő is tudja, hogy a kor nem csak egy szám.

Dévényi Tibor, riporter, újságíró Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Már úgy vagyok vele, hogy várom a behívót. Nem sürgetem, de felkészülök mindenre. Már régebben elkészítettem a végrendeletemet, szeretnék mindent tisztán itt hagyni. Már nem vagyok nagyon kíváncsi semmire, csak figyelek" - mondta a HOT! Magazinnak mindenki Tibi bácsija.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.