Gondoltad volna? Ezek a különböző csillagjegyek legsötétebb titkai 1. rész

Forrás: Shutterstock/Billion Photos -
csillagjegy titok horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a saját csillagjegyünk tulajdonságait böngésszük, hajlamosak vagyunk arra, hogy a jót eltegyük magunknak, a rosszat pedig figyelmen kívül hagyjuk: de mi van a titkainkkal?

Mindannyiunknak vannak szép, és emellett kevésbé szép tulajdonságai, amelyek nem épp a legjobb fényt vetik ránk, és nehéz elfogadni a létezésüket, épp ezért hajlamosak vagyunk a szőnyeg alá söpörni ezeket. Azonban, ha képben vagy akár a saját, akár mások gyengeségeivel, könnyebben megértheted a működésedet, és mások furcsának tűnő viselkedését is.

Mindannyiunknak megvannak a maga erősségei és hibái, ezért nem kell túl szigorúan ítélkezni, ám ha megtudjuk, melyik csillagjegynek mi a legféltettebb titka, könnyebb átlátni rajta. Épp ezért összegyűjtöttük, mik azok, amiket az egyes csillagjegyek nem szeretnének felfedni magukról. Figyelem, az itt leírtakat nem kell véresen komolyan venni!

Kos: nem bírja, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy ő elképzelte

A Kosokról eleve lehet tudni, hogy nem bírják, amikor mások megpróbálják megmondani nekik, mit tegyenek, vagy épp mit ne tegyenek. Mennek a saját fejük után, makacsok, és mindent a maguk módján akarnak intézni. Ha pedig valaki vagy valami meggátolja őket ebben, rosszkedvűek lesznek és gyerekes dührohamot kapnak.

A Kos nem bírja, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy ő elképzelte Forrás: Shutterstock/Samo Trebizan

A jegy szülöttei döntéshozatalkor impulzívvá válhatnak, főleg akkor, amikor nem, vagy csak nehezen tudnak döntésre jutni. Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan akarják, elhamarkodott döntéseket hoznak, amelyek hosszú távon nem mindig sülnek el jól.

Bika: sokkal jobban függnek a tárgyaktól, mint amennyire mutatják

Ha a Bikákra gondolunk, valószínűleg a legelső, ami eszünkbe jut róluk, az az, hogy végtelenül makacsok. Emellett viszont nagyon materialisták is. Imádják a kényelmet, és sokszor olyan tárgyakra is képesek teljesen rápörögni, amelyekre igazából semmi szükségük nincs. A Bikák emellett jó tanácsadók, de ha abban kérnéd a segítségüket, hogy mire költsd a pénzed, inkább fordulj valaki máshoz.

Ikrek: nagyon könnyen ítélkezik

Bár azt mondják, ne a borítója alapján ítéld meg a könyvet, akik az Ikrek jegyében születtek, ezt teljesen máshogy gondolják. Többnyire első benyomás alapján ítélik meg az embereket, anélkül, hogy megpróbálnának a dolgok mélyére ásni. Általában sokkal rosszabbnak látják az embereket, mint amilyenek, ezzel pedig sokakat összezavarnak és megbántanak.

Rák: imádja sajnáltatni magát

A Rákok nagyon érzékenyek, és borzasztóan nehezen viselik, ha valaki megbántja őket. Ez pedig egy hosszú és masszív önsajnáltató körbe torkollik, amit a körülötte lévők nehezen viselnek el. Bár próbálnak érzelmileg stabilnak és lazának tűnni, ez csak álca.

A Rák imádja sajnáltatni magát Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2017 Zivica Kerkez/Shutterstock. No use without permission./Zivica Kerkez

Oroszlán: folyamatosan simogatni kell a hiúságát

Az Oroszlánok karizmatikus, bájos emberek, akik nagyon szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Nagyon büszkék, és elképesztően magabiztosnak tűnnek, ám folyamatosan szükségük van arra, hogy az emberek simogassák az egójukat dicséretekkel, bókokkal. Ha ehelyett kritizálnád, készülj fel arra, hogy meg fog sértődni, és még az is lehet, hogy teljesen kizár az életéből.

Szűz: rengeteg belső démonnal küzd

A Szűzeknek analitikus az elméjük, és mindenben a tökéletességre törekednek. Külsőre tényleg tökéletesnek tűnhetnek, de nemcsak a világgal, hanem saját magukkal is kritikusak, ami intenzív önostorozásba torkollik. Folyamatosan küzdenek a belső démonaikkal, miközben arra vágynak, hogy ideális, tiszta életet éljenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.