Gondoltad volna? Ezek a különböző csillagjegyek legsötétebb titkai 2. rész

csillagjegy titok horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a saját csillagjegyünk tulajdonságait böngésszük, hajlamosak vagyunk arra, hogy a jót eltegyük magunknak, a rosszat pedig figyelmen kívül hagyjuk, de mi van a titkainkkal?

Mindannyiunknak vannak szép és emellett kevésbé szép tulajdonságai, amelyek nem épp a legjobb fényt vetik ránk, és nehéz elfogadni a létezésüket, épp ezért hajlamosak vagyunk a szőnyeg alá söpörni ezeket. Azonban, ha képben vagy akár a saját, akár mások gyengeségeivel, könnyebben megértheted a működésedet, és mások furcsának tűnő viselkedését is.

Mindannyiunknak megvannak a maga erősségei és hibái, ezért nem kell túl szigorúan ítélkezni, ám ha megtudjuk, melyik csillagjegynek mi a legféltettebb titka, könnyebb átlátni rajta. Épp ezért összegyűjtöttük, mik azok, amiket az egyes csillagjegyek nem szeretnének felfedni magukról. Figyelem, az itt leírtakat nem kell véresen komolyan venni!

Mérleg: túl könnyű kihasználni

A Mérlegek igazi béketeremtők, akiknek nagyon fontos, hogy mindenki jól kijöjjön egymással, és mindig a nyugalomra törekednek. Ez azt is jelenti, hogy próbálnak mindig mindenki kedvére tenni. Sajnos azonban sok olyan ember van, aki visszaél ezzel, és kihasználja a Mérleget. Nehezen mondanak nemet, még akkor is, ha ez lenne a legokosabb döntés.

Skorpió: bizalmatlanabb és féltékenyebb, mint mutatja

Bár szeretik beleütni az orrukat mások dolgába, és hajlamosak a pletykálásra, a saját magánéletüket szeretik megőrizni maguknak, és elrejteni például az olyan érzelmeiket a világ elől, mint a féltékenység. Ebben igencsak ügyesek is, viszont feltételezik, hogy mindenki más is ugyanígy működik, ezért nagyon gyanakvóak másokkal szemben.

A Skorpió bizalmatlanabb és féltékenyebb, mint mutatja Forrás: Shutterstock/Fizkes

Nyilas: nem is olyan szabadszellemű

A Nyilasok imádják a kalandokat, a szabadságukat, és mindig keresik az új impulzusokat. Ezt előszeretettel hangoztatják is magukról, ám ha valaki megkérdőjelezi ennek igazságtartalmát, esetleg rá is világít arra, hogy ez nem minden esetben van így, elutasítóvá válnak. Ha a Nyilas azt hiszi, hogy igaza van, akkor igaza van. Nem tud más szemszögéből magára látni, és némán ítélkezik a másik felett.

Bak: érzelmesebb, mint kimutatja

A csillagjegyek közül a Bakok a legmotiváltabbak és a legfelelősségteljesebbek. Praktikus személyiségük miatt érzelemmentesnek tűnhetnek azok szemében, akik nem ismerik őket jól. Bár valóban távolságtartó emberek, de emellett meglehetősen érzelmesek is. Ha valaki át tud jutni a kemény páncélon, rájön, hogy a Bakok szenvedélyesek, gondoskodók és romantikusak.

Vízöntő: az örök kívülálló

Rájuk az emberek általában ufóként tekintenek, és ezt ők is tudják. Mindig tele vannak nagy ötletekkel, és azon pörögnek, hogyan lehetne jobbá tenni a világot. Néha azonban kívülállónak érzik magukat, mivel mások nehezen értik meg az összetett gondolataikat és elképzeléseiket. Emiatt elszigeteltnek érzik magukat.

Vízöntő, az örök kívülálló Forrás: Shutterstock/Stockfour

Halak: retteg az elköteleződéstől

A Halak igazi álmodozó, a saját fantáziavilágában él, ezért gyakran fél az igazi világban való elköteleződéstől. Fél attól, hogy az elképzelései nem egyeznek a fantáziájával, ezért hajlamos elrejteni a belső énjét mások elől.

Cikkünk első részét ide kattitva tudod elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.