párkapcsolat Halak csillagjegy horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halak férfi csupa ellentmondás: álomvilágban él, de értelmes és észszerű. Elhatároz valamit, de utána mást csinál, érzékeny, de befolyásolható. Sok Halakból lesz csodás művész, de kevésből lesz jó üzletember.

Ahhoz, hogy hosszú távon is fenn tudjuk tartani a szerelmünk lángolását, mindenképp két ember kell. Szükség van kompromisszumokra, odafigyelésre, játékosságra, nyitottságra a másik iránt. Igazán csak akkor kezdődik a munka a szerelemben, miután kimondjuk, hogy egy pár vagyunk, ehhez pedig néha szükség van bizonyos praktikákra.

Az egyik, hogy elérjük: még évekkel később is hiányozzunk a párunknak, és ha egy kicsit leülnének a dolgok, újra rá tudjuk vezetni a másik felünket arra, mennyire szeret minket. Ha ezt elérjük - legyen szó Halakról, Vízöntőről, Bakról, Nyilasról, Skorpióról, Mérlegről, Szűzről, Oroszlánról, Rákról, Ikrekről, Bikáról vagy Kosról - arra ösztönözzük, hogy ő is ismét nagyobb energiákat tegyen bele a párkapcsolatba. Ahhoz viszont, hogy tudjuk, hogyan tartsuk fenn a Halak érdeklődését, először képbe kell kerülni azzal, milyen a Halak férfi.

Ő az utolsó csillagjegy a sorban, ami azt jelenti, hogy ő sokkal inkább békében van magával, mint a többiek, és nem érzi, hogy folyamatosan bizonyítania kell másoknak. Sokan tartják különcnek, de az az igazság, hogy ő sok esetben jobban érti a világ működését. Érzékeny és érzelmes lélek, könnyű megbántani, azért fontos odafigyelni arra, mikor és hogyan kommunikálunk vele. A Halak férfi nagylelkű, inkább ad, mint kap, azonban ahhoz, hogy kitartó legyen a párkapcsolatban, neki is sokat kell kapnia, még ha nem is feltétlenül tárgyi dolgokat.

Tápláld a kreativitását

A Halak férfi nagyon kreatív, és szüksége van arra, hogy a szerelme támogassa ebben. Először is hagyd, hogy alkosson, és éreztesd vele, hogy neked is fontos a művészete. Mutasd meg neki, hogy azon kevesek közé tartozol, akik értik és érzik, hogy ez igazán fontos neki.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 ASDF_MEDIA/Shutterstock. No use without permission./Asdf_Media

Adj neki teret

Bár érzelmes, de nem olyan ragaszkodó, és önállóbb, mint a Rák férfiak. Nem bírja, ha állandóan körülötte vagy, igényli a teret és az énidőt. Ez azért is fontos számára, mert folyamatosan azon van, hogy fejlessze az egyéniségét és a jellemét.

Fontos számára a rejtély

Mivel igazi művészlélek, a Halak nagyon kíváncsi. Imádja azokat a dolgokat, amiket nem tud megmagyarázni vagy megérteni, ezért neked sem szabad mindent egyszerre vagy túl gyorsan megmutatnod és odaadnod magadból. Így, ha nem vagytok együtt, akkor is rajtad fog járni az agya.

Törődj vele

A csapongó és álmodozó Halak könnyen megfeledkezik magáról és a saját igényeiről, ha túl sok időt tölt másokkal. Ilyenkor fontos, hogy legyen mellette valaki, aki vigyáz rá és törődik vele. Ha kimutatod, hogy fontos számodra, hogy mentálisan és fizikailag is jól legyen, azzal nagyon boldoggá teszed, és imádni fog érte.

Tárd ki neki a lelkedet

A Halak férfi szereti az őszinteséget és azt, ha a szerelme egy nagyon intim minőségben nyílik meg neki. Mivel érzelmes és empatikus ember, az intimitás nagyon fontos neki, és belevésődnek ezek a pillanatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.