Csősz Bogi elárulta, hányadán áll a pasikkal: "Csak hagyom, hogy történjenek az események"

https://www.instagram.com/boglarkacsosz/ -
pasizás Csősz Boglárka szerelem Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi, akit a legtöbben luxusfeleségként ismernek, tavaly nyár óta a szinglik táborát erősíti, ugyanis elvált török férjétől. Az üzletasszony most elárulta, mi a helyzet a férfiakkal, és hogy áll az ismerkedéssel.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Csősz Bogi és török férje tavaly nyáron hivatalosan is elváltak. Az üzletasszony tíz évig élt házasságban Burak Taluval, most pedig arról mesélt a Borsnak, készen áll -e az új szerelemre.

A luxusfeleség elárulta, hogy több projektet is visz egyszerre, és ő azok közé tartozik, akiket a munka tölt fel.

"Folyton újabb és újabb projektek jutnak eszembe, beszállok érdekes ötletekbe és támogatok olyan dolgokat is, amelyeket mások nem vállalnának fel. Abban hiszek, hogy rengeteg tehetséges ember van, akiket érdemes támogatni"

-mondta Bogi.

https://www.instagram.com/boglarkacsosz/

"Az a jó, hogy szerintem van egy stílusom, ami miatt nem igazán próbálkoznak olyan gyorsan nálam a pasik. Mindig van egy szűrő, és ebből én profitálok is, hiszen nem dömping van felém. A férfiak körülöttem érzik azt, hogy mi nálam a szint"

– fogalmazott Bogi azzal kapcsolatban, mi a helyzet a férfiakkal, majd hozzátette, nála a szerelem kérdése is spirituális alapokon nyugszik.

"Egyébként minden szempontból nyitott szemmel járok, mert ilyen típusú ember vagyok. Ugyanakkor azt gondolom, hogy minden ilyen jellegű dolgot érdemes a sorsra bízni.

Hiszek abban, hogy az univerzumban történnek olyan események, amelyek előre meg vannak írva, vagyis meg kell történniük. Én nem forszírozom a kapcsolat lehetőségét, csak hagyom, hogy történjenek az események"

-zárta a luxusfeleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.