Nagy Feró, mint férj: "Tényleg igazi főnyeremény vagyok”

Forrás: Copyright/Tamas Dombovari -
házasság fiatalság feleség szerelem korkülönbség Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró 37 éves volt, amikor megismerte az akkor 17 éves Ágit. Bár a Nemzet Csótánya nem gondolta, hogy van esélye egy ilyan fiatal lánynál, de azóta már negyven éve élnek boldog házasságban.

"Azt gondoltam, semmi esélyem nincs egy ilyen fiatal lánynál, de Ági az egyik koncertünk során szemet vetett rám, és onnan kezdve nem eresztett" – idézte Nagy Feró, aki szerint a lány akkor eldöntötte: ő lesz a férje. "Meg voltam róla győződve, hogy bolond, hisz' ki az az épelméjű, aki egy öregembert akar megszerezni magának. Főleg akkoriban! Csoda, hogy nem lincseltek meg! Igaz, az anyósomtól kaptam a fejemre, évekig nem álltunk szóba egymással, de nem haragudtam rá" - tette hozzá.

Nagy Feró megértette anyósa fenntartásait, hiszen azok neki is voltak. Nem gondolta, hogy ebből életre szóló kapcsolat lehet, de amikor 1983-ben megszületett fiuk, belátta, hogy nem küzdhet tovább a szíve ellen. Azóta pedig el sem tudja képzelni az életét a felesége nélkül.

Nagy Feró Forrás: Copyright/Tamas Dombovari

"Negyven év után a feleségemmel gyakorlatilag egy emberré váltunk. Nyálas vagy sem, de nem tudok nélküle létezni, gondolkozni. Belebolondulok, ha nincs mellettem este, abba pedig belegondolni sem merek, mi lesz, ha egyikünk vagy a másikunk már nem lesz" - mondta a zenész a Story magazinnak.

"Igaz, a kapcsolatunk elején nem értettem, mit lát, mit szeret egy ilyen vén hülyében, mint amilyen én vagyok, de mostanra rá kellett jönnöm, hogy Nagy Ferónál jobb férjet nem is választhatott volna! Tényleg igazi főnyeremény vagyok, de nem panaszkodom, Ági sem annyira csapnivaló feleség" - viccelődött Nagy Feró.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.