Felesége intézte Nagy Feró végrendeletét: "Elosztottuk, amink van"

Forrás: Copyright/Tamas Dombovari -
örökség ház Nagy Feró végrendelet születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat foglalkoztat az elmúlás, de a legtöbben inkább elhessegetik a gondolatot, és próbálnak nem tudomást venni az élet végességéről. Nagy Feró azonban azt vallja, hogy az embernek kötelessége gondoskodnia a családjáról.

Január 14-án töltötte be a hetvenhetet a "nemzet csótánya", a Beatrice frontembere, Nagy Feró. Az énekes végigdolgozta és dolgozza az életét, még ma sincs számára megállás. Ha nem turnézik vagy koncertezik, akkor forgat, rádióműsort vezet vagy a tévében szerepel, ám ha nincs éppen munka, ő akkor is talál magának elfoglaltságot, hiszen ott a háza, az udvara, amelyet rendben kell tartani.

Nagy Feró Forrás: Copyright/Tamas Dombovari

"Mondhatnám, hogy öregesen vagyok, de sokkal jobban érzem magam, mint ahogy sokan ezt gondolják. Viszont azt se felejtsük el, mégiscsak 77 éves lettem. Ugyanolyan dinamikus és naprakész vagyok, mint amilyen eddig is voltam, még jó erőben vagyok. Ebben semmi különös nincs, köszönhető az Úristennek, és persze én is mindent elkövetek, hogy ne legyek egy fáradt, vén, öreg bácsi" – mondta Feró a Borsnak, majd hozzátette, hogy elkészült már a végrendelete.

"Elosztottuk, amink van, nekem az a fontos, hogy mindenki egyformán járjon majd jól, ha eljön az ideje. Persze nem nagy örökségről van szó! Van egy házam és két kutyám" – zárta a gondolatot a tőle megszokott humorral az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.