gyermeknevelés Nagy Ervin lelkiismeret-furdalás gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország figyelemmel kísérte Nagy Ervin kedvesének, Borbély Alexandrának a várandósságát. A gyönyörű színésznő ikerlányoknak adott életet, A Tanárból és a Királyból is ismert színész pedig olyan boldog, hogy madarat lehetne fogatni vele. Azt azonban kevesen tudják, hogy Nagy Ervinnek előző kapcsolatából már született egy gyermeke.

Miközben ikerlányai alig öt hónaposak, elsőszülött lánya, Lola már tinédzser. Ervin és egykori kedvese, a divattervező Váczi Rozi közösen nevelik gyermeküket, ám a színész elvált szülőként lelkiismeret-furdalással küzd, és extra szeretettel és odafigyeléssel próbálja kompenzálni a dolgokat elvált apaként.

Mindez abban nyilvánul meg, hogy amikor kislányával van, akkor folyamatosan közös programokat csinálnak, vagy lovagolnak, vagy elmennek együtt lézerharcolni – idézte a Blikk Nagy Ervint, aki Hajós András és Linczényi Márk új műsorában, a Probléma Hajóssal és Márkóval nevű videósorozatban beszélt őszintén a gyereknevelésről és a válásról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.