Kóbor János lánya eladja édesapja imádott autóját

https://www.instagram.com/kobor_lena/ -
Kóbor János autó eladás
Kóbor Léna és édesanyja, Kóbor-Deme Zsóka egy embert próbáló időszakon mentek keresztül, miután elveszítették a családfőt, a legendás zenészt.

Léna hamarosan a Gyöngyhajú lány balladája című darabban lép színpadra, amely korábban elnyerte „Az év legjobb zenés-táncos produkciója" díjat. Emellett a fiatal lány tervei között szerepel a jogosítvány megszerzése, hogy önállóan is közlekedhessen.

Kóbor Léna https://www.instagram.com/kobor_lena/

Az Omega együttes énekesének lánya édesapja autójáról, egy Opel Omegáról mesélt, amelyhez számos emlék köti. Együtt utaztak vele a Balatonra, és János azzal vitte őt iskolába is. Léna és édesanyja azonban úgy döntöttek, elárverezik a kocsit, és az így befolyt összeget a Covid-árváknak ajánlják fel.

Léna elmondta, hogy ő is egyfajta Covid-árva, és édesanyja volt az ötletgazda az autó árverezése kapcsán. A lány szerint apja nagyon örülne annak, hogy a jármű jó célt szolgál, illetve jó kezekbe kerül – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.