Szervezd meg a tökéletes randit a horoszkópod szerint - 2. rész

Forrás: Shutterstock/Disobeyart -
asztrológia Bak csillagjegy Mérleg csillagjegy Halak csillagjegy Skorpió csillagjegy horoszkóp magazin randi Randevú Nyilas csillagjegy vízöntő csillagjegy első randi ötletek
Az első randevúk megszervezése mindig izgalmas, hiszen általában még nem ismerjük jól a másikat és nem tudjuk pontosan, hogy mi az, amit szeret és mi az, amitől még a hideg is kirázza. Melléfogni ilyenkor veszélyes, így most megmutatjuk, hogy melyik csillagjegyet milyen típusú randevúval vehetsz le a lábáról.

MÉRLEG


A Mérleg energikus, örökmozgó és imádja a szép dolgokat, valamint a különleges élményeket. Na meg a shoppingolást... Így számára az a legvonzóbb találka, ahol mindezek a dolgok együtt érvényesülhetnek. Éppen ezért – bármilyen furán is hangzik – vidd a Mérleget vásárolni. Persze nem a heti nagybevásárlásra gondolunk, sokkal inkább egy bécsi shoppingra, ahol egyszerre hódolhat az összes szenvedélyének: utazhat, új impulzusok érhetik, különlegesnek érezheti magát és vásárolgathat.

Forrás: Shutterstock/G-Stock Studio

SKORPIÓ


A Skorpiót olyan szavak jellemzik leginkább, mint a spirituális, a különleges, a veszélyes és az érzéki, ezért minden olyan program szóba jöhet nála, amelyeket ugyanezekkel a kifejezésekkel lehet illetni. Mire gondolunk? Mondjuk egy előadásra, ahol meghallgathatja a kedvenc pszichológusát vagy guruját. Egy formabontó, esetleg erotikus tematikájú kiállításra. Egy eldugott fancy koktélbárra vagy egy adrenalinlöketet adó VR vidámparkra. Csak semmi sablonos vagy középszerű!

NYILAS


A Nyilas örök kalandor, aki annyi mindent csinál, annyi helyen jár, olyan széles látókörrel rendelkezik, hogy igazán nehéz neki valami újat mutatni és lenyűgözni. De ne keseredjünk el, mert a Nyilas nem is várja el feltétlenül, hogy új, páratlan és eddig még sosem látott dolgokkal nyűgözzék le, számára inkább az a fontos, hogy a választottja éppen olyan nyitott és kalandvágyó legyen, mint ő maga. Persze egy utazás, egy helikoptertúra vagy hőlégballonozás meg tudja dobogtatni a szívét, de egy izgalmas kirándulással is levehetjük a lábáról.

Forrás: Shutterstock/Disobeyart

BAK


A Bakot sokan hidegnek és szenvtelennek tartják, akinek nehéz a kegyeibe férkőzni. Pedig a Bak egyáltalán nem érzéketlen, legfeljebb nehezen mutatja ki az érzelmeit és megválogatja, kinek szavaz bizalmat. A Bak szereti érezni, hogy számít és hogy megbecsülik, így egy vacsora egy különleges, nívós étteremben épp úgy kedvére való lehet, ahogyan egy színházi előadás vagy egy koncert is – esetleg VIP páhollyal. A hangsúly mindenképpen a minőségen legyen és a különleges, de nem hivalkodó élményen.

VÍZÖNTŐ


A Vízöntő éppen úgy szeret egyedül lenni, mint párkapcsolatban élni, így az elmélyült, magányos dolgok pont úgy a kedvére valóak, mint a társasági élet. Egy biztos, ha a Vízöntő kimozdul, akkor nála szórakoztatóbb jegyet bajos találni. Imádja a nyüzsgést, a társaságot, a sok embert, így ideális randi lehet számára egy tombolós koncert, ahol a dühöngőben teljesen elengedheti magát vagy egy páros randi, ahol felszabadultan csacsoghat.

HALAK


A Halak igazi álmodozó típus, aki imádja a romantikát és imád szerelembe esni. Emellett odáig van mind a vizekért – legyen az patak, folyó, tó, tenger vagy óceán - mind a csillagok ragyogásáért. Éppen ezért számára a legszebb randi az lehet, ha kiültök egy szép nyári estén a vízpartra és a csillagokat nézitek – főleg, ha még a csillagképekhez tartozó legendákat is elmeséled neki. De egy romantikus hajókázással, csónakázással is leveheted a lábáról, télen pedig elbújhattok kettesben egy termálfürdő sejtelmes gőzében.

Cikkunk előző részét itt olvashatjod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.