Anya, négy lánya és két menye hófehérben rúgott ki a hámból - túl drága a menyasszonyi ruha ahhoz, hogy csak egyszer viseljék

Forrás: Shutterstock/Wedding And Lifestyle -
menyasszonyi ruha Terri Bonin anya és lánya szórakozás
Egy texasi anyuka, négy lánya és két menye azzal lett híres, hogy mindannyian felhúzták fehér esküvői ruhájukat, és abban indultak a szokásos csajos estére. 

„Úgy döntöttünk, hogy a legdrágább ruháink megérdemlik, hogy életünk egy napjánál többet hordjuk és leljük örömünket bennük" – írta Alexis Houston a május 19-i videóhoz Instagramján, amelyet azóta több mint 4,7 millióan néztek meg.

Terri Bonin, aki 11, 9 és 31 év közötti gyermek édesanyja (5 fia és 6 lánya van) azt mondja, hogy neki és lányainak van egy vacsorahagyománya, havonta egyszer együtt mennek el étterembe a férjek és kisgyermekek nélkül, és késő estig beszélgetnek - mondta el a PEOPLE-nak.

A menyasszonyi ruhás kiruccanáshoz az ötletet az adta a családnak, hogy az egyik lány meglátott egy Instagram-videót, amelyen egy nő azzal viccelődött, hogy mi mindent tehet meg egy esküvői ruhában. Miután a videót megosztották a családi messenger csoportban, úgy döntöttek, hogy ők is előveszik a ruháikat, és egy éjszakára újra magukra öltik a meseszép ruhakölteményeket.

Mielőtt elindultak az étterembe, segítettek egymásnak felöltözni. Bonin és lányai, Madeleine (28), Alexis (25), Annalise (23), Kate (18) (aki nem házas, de csak szórakozásból kapott egy ruhát erre az alkalomra), valamint menyei, Hannah Joy (26) és Sydnie (25) így vágtak neki az estének. Az étermi vacsora után még egy cukrászdába is beültek, és azt mondják, nagyon jól szürakoztak.

A hét menyasszony látványa nagy feltűnést keltett a vacsoravendégek között

„Vicces volt! Tudtunkon kívül a legforgalmasabb éjszakát választottuk, hogy a Market Streetre menjünk. Egy helyi középiskola az érettségit ünnepelte a helyszínen. Kicsit rosszul éreztük magunkat, hogy elloptuk a műsort, de nem tudtuk, hogy ott lesz az érettségi bankett" - mesélte Terri, hozzátéve, hogy a lányokkal egyetértenek abban, hogy minden évben elő kellene venniük menyasszonyi ruháikat.

„Határozottan olyan emléket alkottunk, amely egy életre megmarad" - árulta el a magazinnak az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.