Kemény kritika: nárcisztikus aranyásó és toxikus karakter lenne Carrie Bradshaw?

Forrás: www.hbo.com/sex-and-the-city -
Sarah Jessica Parker vélemény Szex és New York Carrie Bradshaw
A Sarah Jessica Parker által alakított Carrie Bradshaw az elmúlt 25 év egyik legkedveltebb alakja volt a nők körében. Ám mostanra a megítélés sokat változott vele kapcsolatban, több rajongó azon a véleményen van, hogy a Szex és New York főszereplője valójában egy nárcisztikus és rendkívül mérgező személyiség. 

A rajongók már nemcsak a Szex és New York folytatásának új évadait kritizálják, hanemCarrie Bradshaw-t is, akinek karakterével egyre kevesebben tudnak azonosulni.

A sorozat egyik nagy rajongója egy blogbejegyzésben foglalta össze, hogy mennyire toxikus a Sarah Jessica Parker által megformált szereplő - írja a Daily Mail.

7 dolog, amit biztosan nem tudtál az „És egyszer csak..." sorozatról

A rajongók nagyon izgatottak lettek, amikor kiderült, hogy folytatódik az ikonikus Szex és New York című sorozat. Bár az sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy Samantha nem tűnik fel az új évadban, mégis számolták a napokat, mikor láthatják újra Carrie, Miranda és Charlotte kalandjait.

Kezdte azzal, hogy Bradshaw cseppet sem az egyenességéről híres, nagy szerelmét - akivel a sorozat legújabb évadában újra összejött - Aident több alkalommal is megcsalta, mindezt csak akkor hagyta abba, miután Charlotte keményen odaszólt neki és elmondta a véleményét a viselkedéséről.

Miközben Aiden a tenyerén hordozta Carrie-t, megvette a szomszédos lakást, amit saját kezével újított fel, Carrie folyton csak a rosszat látta benne. Nehezményezte, hogy nem a megfelelő eljegyzési gyűrűvel lepte őt meg, miután Samantha segítségével Aiden újat választott, azt Carrie nem is a kezén, hanem a nyakában egy nyakláncra fűzve viselte.

Carrie Bradshaw valójában egy nárcisztikus aranyásó? Kiderült az igazság a Szex és New York főszereplőjéről Forrás: www.hbo.com/sex-and-the-city

Majd a blogger azzal folytatta, hogy a stílusikon a barátaival sem bánt mindig megfelelően. Több alkalommal cserben hagyta őket, például a mindenórás Mirandát magára hagyta, csakhogy elbúcsúzhasson Mr. Bigtől, mielőtt a Napa-völgybe költözött az ötödik évadban.

A blogger szerint Carrie egy igazi aranyásó, aki sosem kezdene egy olyan fickóval, mint például Miranda Steve-je. Mindig olyan férfit bolondított magába, aki sikeres volt abban, amit csinált és nem voltak anyagi problémái jó példa erre Jack Berger, aki tehetős családból származott, vagy a híres művész, Alekszandr Petrovszkij, aki Carrie szeretője volt az utolsó évadban.

Rossz tulajdonságok, mérgező karakter ide vagy oda, az elmúlt években meghatározó szereplővé vált Carrie Bradshaw, aki egy életre belopta magát a rajongók szívébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.