Íme Katalin hercegné étrendje: meglepő dolgokat eszik reggelire

Forrás: WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
királyi család katalin hercegné étrend reggeli
Az emberek világszerte figyelemmel kísérik a brit királyi család mindennapjait, kíváncsiak arra, hogyan kapcsolódnak ki, mivel tartják formában magukat vagy éppen milyen étrendet követnek. Ebben a cikkben Katalin hercegné étkezési szokásaiba avatjuk be az olvasókat. 

Információk szerint Katalin hercegné előnyben részesíti a házi készítésű ételeket, nagyon szeret a konyhában sürögni-forogni és állítólag nagyon jó szakács, korábban ezt már férje, Vilmos herceg is megerősítette.

Bár a hercegné nagyon szereti a finomabbnál finomabb fogásokat arra odafigyel, hogy minél több zöldség és gyümölcs kerüljön az asztalára.

Filléres étel György herceg kedvenc fogása

Hiába a pénz és a kifinomult ízlés, a királyi család tagjai is sok esetben az egyszerűbb ételekre voksolnak. Aldo Zilli séf elárulta, mit eszik a legszívesebben György herceg.

Íme Katalin hercegné étrendje: meglepő dolgokat eszik reggelire Forrás: WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

Katalin reggelire többnyire smoothie-t szokott fogyasztani, amibe mindenképpen kerül spirulina, kelkáposzta, spenót, római saláta, koriander, áfonya és matcha (finomra őrölt zöld tea por).

Az egyetlen étel, amelyet nem ehet Katalin és Vilmos

A brit királyi család egykori szakácsa kitálalt Anglia elsőszámú famíliájának konyhatitkairól.

Továbbá Katalin nagyon szereti a fűszeres ételeket, valamint Vilmos herceggel mindketten nagy sushi kedvelők. A mandulatej azonban nem tartozik a kedvencei közé - írja a Just Jared.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.