György herceg már most irigylésre méltó vagyonnal rendelkezik: ilyen gazdag Károly király 10 éves unokája

Forrás: AFP/Henry Nicholls -
vagyon dédunoka örökös György herceg
György herceget már születése pillanatától a brit királyi cím átvételére készítik fel a szülei és a tágabb családja. A királyi címmel azonban nem csak kötelezettségek járnak, hanem óriási vagyon is, amit György örököl.

A 10 éves György herceg egyre felelősségteljesebb feladatokat kap, szülei, nagyszülei arra készítik fel, hogy egyszer király lesz belőle. A brit trón leendő örökösének azonban nem csak a királyi protokollt és a szabályokat kell majd betartania, a címmel hatalmas vagyon is száll rá, amit felmenőitől örököl majd. Sőt, külföldi lapok szerint már most csinos kis összeg birtokosa a kis György - írja a német Bunte magazin.

György herceg már most szép kis vagyonnal redelkezik Forrás: AFP/Henry Nicholls

A Forbes magazin szerint III. Károly király és a brit királyi család együttes vagyona 26 milliárd Euró körül lehet. Ezzel az ötödik leggazdagabb monarchiának számítanak a világon. Erzsébet királynő dédunokái is rendkívül gazdagnak számítanak, különösen a család értékes ingatlanjai miatt. Csak a 10 éves György hercegnek állítólag már 475.000 Euró értékű vagyona van.

Szülei is kőgazdagok, Vilmos herceg és Katalin hercegnő becsült vagyona 200 millió Euróra rúg. A királynő halála után a walesi herceg és hercegnő az úgynevezett Cornwalli Hercegség Ingatlanalap tulajdonosa lett, ezáltal pedig évi 25 millió Euró osztalékot kapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.