Hatalmas felháborodást váltott ki a 21 éves lány, aki nem mos kezet, miután elment vécére

felháborodás kézmosás vécé videó
Hatalmas figyelmet kapott egy fiatal nő az online térben, miután az egyik TikTok-videójából kiderült, hogy nem szokott kezet mosni WC-használat után.

A TikToker Valera Djordjevic bevallotta, hogy néha „nincs kedve" kezet mosni azután, hogy használta a WC-t. A fiatal nő kijelentése nagyon meglepte az internet népét, többen felháborodtak, nem értik, hogy lehet valaki ennyire igénytelen.

Soha ne húzd le a WC-t úgy, hogy közben rajta ülsz: veszélyre figyelmeztet a szakértő

A 21 éves nő egy videót töltött fel a TikTok-ra, amelyben bemutatta a WC-használat utáni rutinját, amelyből kiderült, hogy néha ugyan megnyitja a csapot, mintha kezet mosna, de ezt csak azért csinálja, hogyha valaki hallgatózna a fürdőszoba ajtó előtt, úgy hallja, hogy kezet mosott.

@realvaleradj

Only when i go number 1, i always wash my hands after number 2

♬ PAINT THE TOWN RED X CRAZY IN LOVE BY ALTÉGO - ALTÉGO

A felvételt több mint 3 millióan látták már és parázs vitát váltott ki a nézők körében. Egyesek támogatták Valera kézmosási bojkottját, míg mások „undorítónak" és „durvának" írták le. Sokakat meglepett, hogy többen bevallották, otthon ők sem mosnak kezet azután, hogy használták a WC-t.

Első dolgod legyen lehúzni a WC-t a szállodai szobába történő érkezéskor: figyelmeztet egy hotel alkalmazottja

A fiatal lányt a negatív kommentek sem törték meg, továbbra is kiáll amellett, hogy csak akkor mos kezet, ha kedve van hozzá - írja a Ladbible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.