Először beszélt válásáról a TV2 sztárja: "Nem én akartam így..."

TV2 válás Dancing with the stars Sydney van den Bosch bizalmatlanság
Sydney van den Bosch a Dancing with the Starshoz készült bemutatkozó kisfilmjében beszélt válásáról, amivel kapcsolatban eddig nem nagyon árult el részleteket.

Sydney elmondta, számára a bizalom nagyon fontos az élet minden területén, így a táncban is.

„Számomra ez a bizalomkérdés esküszöm, hogy nagyon-nagyon nehéz. A bizalmatlanságom abból adódik, hogy elváltam. Nem én akartam így, nem én döntöttem, nem is gondoltam, hogy ez előfordulhat velem. Erre jött egy olyan dolog az életemben, ahol meg kell tanulnom azt, hogy mégiscsak létezik férfi és nő között bizalom. Csabának nagyon nehéz a feladata, mert el kell velem hitetnie, hogy ez működni fog" - mondta a Szerencsekerék háziasszonya, akinek hétről hétre kell bizonyítania tánctudását a TV2 showműsorában.

Sydney van den Bosch nemrég vált el Egerszegi Tamás focistától, szeptember közepén derült ki, hogy házasságuk zátonyra futott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.