Megtörte a csendet Britney Spears: kitálalt szenvedélyes viszonyáról, amely egy ismert színészhez fűzte

Forrás: Britney Spears/Instagram -
Colin Farrell memoár Justin Timberlake Britney Spears énekesnő
Hamarosan megjelenő életrajzi könyvében, a The Woman In Me-ben (A bennem élő nő) Britney Spears lerántja a leplet egykori románcáról Colin Farrell-lel. Akkor keveredtek szenvedélyes viszonyba, amikor az énekesnő szakított Justin Timberlake-kel.

A popsztár könyvéből a TIME szerzett meg egy részletet, amelyben arról ír, szenvedélyes és rövid viszonyuk volt, amit nem vállaltak fel a nyilvánosság előtt. Britneyt 2002-ben egy közös ismerős mutatta be Colinnak.

Források szerint Britneynek több kalandja is volt ebben az időben, de a jóképű fiatal Colin teljesen levette a lábáról. Úgy tudni Farrell viccnek kezelte a viszonyukat, ami nagyon bántotta Britneyt.

Britney Spears memoárja hamarosan a boltokban Forrás: Britney Spears/Instagram

A könyv egyébként több szaftos történetet is tartogat, Timberlake és ügyvédei például jogi lépéseket is kilátásba helyeztek, ha bizonyos részleteket nem húznak ki a memoárból - írja a Daily Mail.

Úgy tudni Britney Spears megosztja a könyvben azt a fájdalmat, amit az okozott neki, hogy Timberlake nem akart apa lenni.

Britneynek később Kevin Federline-tól lettek gyerekei, előbb Sean Preston, majd egy évvel később világra jött Jayden James is.

Britney augusztusban vált el férjétől, Sam Ashgaritól rövid házasság után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.