Britney Spears teherbe esett Justin Timberlake-től: "Nem akart apa lenni"

terhesség A bennem élő nő Justin Timberlake Britney Spears abortusz
Október 24-én jelenik meg Britney Spears életrajzi könyve A bennem élő nő címmel, amiből - ahogy ez lenni szokott - már most szaftos részletek küldtek el az amerikai lapoknak. Innen tudja a People magazin is, hogy az énekesnő teherbe esett Justin Timberlake-től.

20 éve tartja titokban Britney Spears azt a fájdalmat, amit az okozott neki, hogy Timberlake nem akart apa lenni. Az énekesnőnek abortusza volt.

„Meglepetés volt, de számomra nem volt tragédia. Nagyon szerettem Justint. Mindig is arra vágytam, hogy egyszer családot alapítunk. Ám ez sokkal korábban megtörténhetett volna, mint amire számítottam. De Justin határozottan nem örült a terhességnek. Azt mondta, nem állunk készen arra, hogy gyereket vállaljunk, túl fiatalok vagyunk. Ha egyedül én dönthettem volna, sosem teszem meg (az abortuszt - a szerk.), de Justin biztos volt benne, hogy nem akar apa lenni" - írja a memoárjában Britney, aki hozzátette azt is, a mai napi az abortusz az egyik legfájdalmasabb dolog, amit át kellett élnie.

Britney Spears és Justin Timberlake 2001-ben Forrás: Getty Images

Justin Timberlake képviselője egyelőre nem kommentálta a megjelent könyvrészletet.

Spears és Timberlake 2002-ben szakítottak. Három évvel később Britney anya lett, akkori férjétől Kevin Federline-tól megszületett első fia, Sean Preston, majd egy évvel később világra jött Jayden James is.

Britney augusztusban vált el férjétől, Sam Ashgaritól rövid házasság után. Azóta az énekesnő botrányos videókat posztol, a rendőrség is többször kiszállt az otthonához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.