Bemutatott a lesifotósoknak Jennifer Lopez: a McDonald's-nál kapták lencsevégre az énekesnőt és férjét

lesifotós McDonald's Ben Affleck gyorsétterem Jennifer Lopez
Jennifer Lopez hosszú évtizedek óta az egészséges életmód és a rendszeres sport híve, ami meg is látszik az alakján, de úgy tűnik, néha neki is szüksége van egy kis kikapcsoldósára, amikor férjével, Ben Affleckkel kirúgnak a hámból és gyorsétterembe látogatnak.

Már nem ez az első alkalom, hogy Ben Afflecket és Jennifer Lopezt az egyik legnépszerűbb gyorsétterem, a Mcdonald's előtt kapják lencsevégre a fotósok. Ezúttal az énekesnő nem volt felhőtlenül boldog, mikor meglátta, hogy ismét lesifotósok hada kíséri őt és férjét.

Kiderült, hogy ő sem szent - Jennifer Lopez bevallotta: időnként fogyaszt alkoholt

Jennifer frusztráltnak tűnt, amikor észrevette a várakozó paparazzókat, és úgy döntött, megmutatja nekik a középső ujját. Lopez smink nélkül, kényelmes ruhában volt látható - írja a Mirror.

Forrás: Juliano/X17online.com

Az énekesnő az autóban maradt, míg férje bement a gyorsétterembe, felkapta a rendelésüket és már utaztak is tovább. Információk szerint a múlt héten három alkalommal is látogatást tett az Affleck-Lopez család a Mcdonald's-nál.

Csalódtak a rajongók Jennifer Lopezben: ezzel a döntésével húzta ki a gyufát

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.