Hatalmas felháborodást váltott ki az önkiszolgáló kassza: borravalót kért egy nőtől

felháborodás borravaló önkiszolgáló kassza
A felháborító eset az Egyesült Államokban történt, ahol egyre többször fordul elő az, hogy az önkiszolgáló kasszák borravalóért „könyörögnek".

A BurningRiceHouse nevű Reddit felhasználó a napokban osztotta meg felháborodását, ugyanis egy önkiszolgáló kassza borravalót kért tőle az egyik amerikai repülőtéren. A vásárló a kassza képernyőjét is lefotózta. Négy lehetőség közül lehetett választani: nincs borravaló, vagy a vásárlás értékének 15, 18 és 20 százaléka - írja a Ladbible.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2023 Dusan Petkovic/Shutterstock. No use without permission./Dusan Petkovic

Rengetegen ledöbbentek az esetet olvasva, nagyjából mindenki egyetértett abban, hogy egy önkiszolgáló kasszának nincs szüksége borravalóra. Ha ezt a fizetési módot vesszük igénybe, tulajdonképpen magunkat szolgáljuk ki, nekünk járna a jatt - írta egy kommentelő, majd egy másik hozzátette, az automata kérése nem indokolt, hiszen semmiféle plusz szolgáltatást nem vett igénybe a vásárló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.