33 év után válik a népszerű színésznő: "Ami sok, az sok"

házasság válság válás kapcsolat
A népszerű színésznő és műsorvezető, Linda Robson megerősítette, hogy 33 év után válnak férjével. 

Linda Robson megerősítette, hogy 33 év házasság után szakított férjével, Mark Dunforddal. A 65 éves színésznő és műsorvezető a héten kommentálta is a válás hírét: „Ő egy nagyon jó apa, és volt néhány szép évünk, de ami sok, az sok" - mondta Linda, aki azt is elárulta, hogy nem fog unatkozni a következ hónapokban, ugyanis ztazásra készül.

„Itt van körülöttem a családom és a gyerekeim. Novemberben pedig egy hajóútra megyek. Elfoglalt vagyok. Jól érzem magam" - mondta Linda. A színésznőnek és a 63 éves Marknak két közös gyermeke van, a 31 éves Louis és a 27 éves Roberta. Lindának egy másik kapcsolatából is van egy gyereke, a 40 éves Lauren.

Már korábban felmerültek pletykák arról, hogy a pár házassága válságban van, de akkor még a színésznő nem erősítette meg a hírt a nyilvánosság előtt, ám a színfalak mögött elég nyíltan beszélt a házasságában fennálló problémákról - írja a DailyMail.

„Karácsony előtt volt egy nehéz időszakuk, de sikerült túljutniuk rajta. Linda a családjához és a közeli barátaihoz fordult, akik támogatták őt ebben az egészben" - mondta korábban egy informátor, és úgy tűnik, hogy a híresztelések valósak voltak, hiszen a pár hosszú házassága véget ért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.