Dühöng a palota: nagyon kényelmetlen, ami Vilmos hercegről kiderült

Forrás: MTI/EPA/Yoan Valat -
királyi család Harry Omid Scobie Vilmos viszály
Vilmos és Harry megromlott kapcsolatáról Omid Scobie író számos nyilatkozatot tett akkor, amikor  a királyi család nehéz időszakában volt. Emiatt dühösek rá a palotában. 

Dühös a királyi palota, amiért Omid Scobie író leleplezte, milyen viszályok folytak Harry és Vilmos között akkor, amikor a királynő haldoklott. Az író a könyvében azt állítja, hogy Vilmos figyelmen kívül hagyta Harry hívásait, miközben ő kétségbeesetten próbált eljutni a néhai királynő betegágyához.

Omid Scobie az Endgame (Végjáték) című könyvében arról is írt, „nincs bizonyíték" arra, hogy Károly telefonált volna legkisebb fiának a királynő betegsége idején. Vilmosról pedig azt álítja: „Úgy érzi, hogy elvesztette Harryt, és nem akarja megismerni ezt a változatát". Scobie azt is elmondta, hogy a herceg meg van győződve arról, hogy testvére agyát egy "terapeutákból álló sereg" mosta át Amerikában.

Vilmos és Harry viszályáról készült leleplező könyv Forrás: MTI/EPA/Yoan Valat

"Úgy tűnik, nem számít, mi történik zárt ajtók mögött, ha a királyi családról van szó, az egy napon kiderül, még akkor is, ha ilyen fájdalmat és gyászt élnek át. Úgy tűnik, hogy Vilmos és Katalin a szerző első számú célpontja. Csak néhány hónap kell ahhoz, hogy a sebek újra felszakadjanak" - idézi a Mirorr a királyi bennfentes kommentárját a könyvről.

Úgy gondolják, az sem véletlen, hogy éppen most került nyilvánosságra a könyv egy részlete, azt sejtik, azért időzítették így, hogy beárnyékolják Katalin a gyermekekért és családjaikért folytatott kampányáról szóló konferenciájának megnyitóját, amely a napokban volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.