Jennifer Aniston megosztotta Matthew Perry utolsó üzenetét: szívszorító szavak

Forrás: Getta Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin -
búcsú instagram üzenet Matthew Perry Jennifer Aniston
Jennifer Aniston megható szavakkal búcsúzott Instagram-oldalán Matthew Perrytől: megosztotta az utolsó üzenetet, amit a barátjától kapott. 

Matthew Perry október végén távozott az élők sorából. Jennifer Aniston azóta először szólalt meg erről a hatalmas veszteségről. A színésznő Instagram-oldalán búcsúzott barátjától, és megosztotta az utolsó üzenetet is, amit Perrytől kapott.

Jennifer Aniston elbúcsúzott Matthew Perrytől Forrás: Getta Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Az elmúlt hetekben átnéztem az egymásnak írt üzeneteinket. Nevettem és sírtam, majd újra nevettem.

Matty, nagyon szeretlek, és tudom, hogy most már teljesen megbékéltél, és nincs többé semmi fájdalmad. Minden nap beszélek veled... néha szinte hallom, ahogy azt mondod: »Lehetnél még őrültebb?«"

A megosztott üzenetben Matthew Perry egy közös képüket küldte át Jennifer Annistonnak, és a következőket írta hozzá: „A nevetésed feldobta a napomat. Ez dobta fel a napomat." Jennifer pedig ezt válaszolta: „Awww, az első az ezer alkalomból."

Courteney Cox és Matt LeBlanc szintén az Instagramon búcsúztak Matthew Perrytől. Mindketten a legemlékezetesebb pillanataikat orsztották meg. Korábban a Jóbarátok sztárjai pedig közös nyilatkozatot tettek közzé barátjuk haláláról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.