Courteney Cox megtörte a csendet: Matthew Perry haláláról írt

búcsú instagram Courteney Cox Matthew Perry Matt LeBlanc
Courteney Cox és Matt LeBlanc az Instagramon búcsúztak barátjuktól, Matthew Perrytől.

„Annyira hálás vagyok minden pillanatért, amit veled tölthettem Matty, minden nap hiányzol" - kezdte Courteney Cox a posztot, amelyben barátjától, Matthew Perrytől búcsúzott.

„Amikor olyan szorosan együtt dolgozol valakivel, mint én Matthew-val, ezernyi olyan pillanat van, amit bárcsak megoszthatnék veletek. Itt van az egyik kedvencem. Egy kis háttérsztori: Chandlernek és Monicának egyéjszakás kalandja volt Londonban, de a közönség reakciója miatt ez lett a szerelmi történetük kezdete. Ebben a jelenetben, mielőtt elkezdtük volna forgatni, egy vicces mondatot súgott oda nekem. Gyakran csinált ilyesmit. Vicces volt és kedves" — idézett fel egy közös emléket a színésznő, de nem ő az egyetlen a Jóbarátok színészei közül, aki Instagramon emlékezett meg Matthew Perryről. Matt LeBlanc is posztolt.

„Matthew, nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idők őszintén szólva életem legkedvesebb pillanatai közé tartoznak. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot, és a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolyogni fogok, amikor rád gondolok, és soha nem foglak elfelejteni. Soha. Tárd ki a szárnyaidat és repülj, testvér, végre szabad vagy. És azt hiszem, megtarthatod a 20 dolcsit, amivel tartozol nekem" - írta Matt LeBlanc.

Jennifer Aniston, David Schwimmer és Lisa Kudrow egyelőre nem szólaltak meg Matthew Perry haláláról, leszámítva azt a közös nyilatkozatot, amit nem sokkal a tragédia bekövetkezte után tettek.

Az 54 évesen elhunyt Matthew Perrytől rengeteg kollégája vett búcsút a közösségi oldalakon, mindenki a kedvességéről, humoráról emlékezett meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.