Harry herceg két titkos, szoros kapcsolata aggodalomra ad okot

Harry herceg Meghan Markle titok kapcsolatok
Harry herceg és felesége, Meghan Markle kapcsolatai új megvilágításba kerültek Omid Scobie Endgame című könyvének lapjain. Titkos, szoros kapcsolatuk két királyi családtaggal nem túl megnyugtató a bennfentesek szerint sem.

A sussexi herceg és felesége, Meghan Markle élete ismét fókuszba került, miután megjelent Omid Scobie író legújabb könyve, a Végjáték. Scobie állítása szerint – aki társszerzője volt a 2020-as, ellentmondásos Sussex-életrajznak –, a királynő tavalyi halálát megelőző pillanatokban a királyi család titokban tartotta a Harryék előtt a történéseket.

A Végjáték a legújabb része a folyamatban lévő Sussex-sagának, amelynek során Harry és Meghan tüzes vádak sorozatát indítja a palota felé.

Annak ellenére, hogy a családjával való kapcsolata látszólag mélyponton van, Harry még mindig számíthat két barátjára: Beatrix hercegnőre és Eugenia hercegnőre.

Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson Getty Images

Továbbra is közel áll két unokatestvéréhez, ám egy palotai bennfentes új állításai szerint a többi királyi családtag aggódik amiatt, hogy Harry mikről hallhat, amikor velük beszélget.

Hozzátették, hogy Beatrix és Eugenia még mindig sok mindenbe be vannak avatva, ami a Buckingham-palotán belül történik, így aggodalomra ad okot, hogy mit mondanak nekik, és mit fedhetnek fel, akár akaratlanul is.

Scobie a Végjátékában azt írta, hogy Harry és idősebb testvére, Vilmos herceg kapcsolata még soha nem volt ilyen rossz.

Ám, a People által közzétett kivonatban az állt, hogy abszolút semmi sem változott a kapcsolatukban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.