Borzalmas szavakkal illette apját Pax Jolie-Pitt: kiszivárgott a fiú egyik posztja

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Brad Pitt poszt Angelina Jolie Pax Thien képernyőfotó
Nem titok, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei már évekkel ezelőtt eltávolodtak apjuktól, most azonban az is kiderült, a nagyobbak, mint például Pax, kifejezetten megvetik a színészt. A fiú egy apák napi posztban mondta el mindennek Pittet.

A közelmúltban láttak napvilágot azok a képernyőfotók Pax posztjairól, amelyeket még 2020-ban tett közzé, miután Brad Pitt Oscar-díjat kapott a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben nyújtott alakításáért.

Pax Jolie-Pitt aljas embernek nevezte Brad Pittet egyik posztjában Forrás: AFP/Robyn Beck

Pax hozzátette, apja semmilyen empátiát nem mutat a kisebb gyerekei iránt, akik rettegnek tőle.

A képernyőfotók kapcsán felmerült, nem biztos, hogy Paxtól származnak, de később egy hozzá közelálló forrás megerősítette, hogy a fiók a fiúé, ugyanis ezt használja a barátaival és iskolatársaival való online kapcsolattartásra - írja a DailyMail. Azt azonban nem tudni, hogy a posztnak volt-e konkrétan kiváltó oka vagy csak a sok év feszültsége kulminálódott a kiírásban.

Nem csak Pax, Zahara sincs jóban az apjával, amikor egyetemista lett, és felvették a népszerű egyetemi szövetségbe, az ünnepségen hangosan kiabálta a nevét, ám a vezetéknevéből elhagyta a Pittet, csak a Jolie hangzott el.

Angelina Jolie korábban súlyos gyerekbántalmazással vádolta meg Pittet: azt állította, fojtogatta az egyik közös gyereküket, egy másikat pedig megütött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.