Harry herceg megadta magát: már egyáltalán nem ő irányítja a saját életét

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Rolf Vennenbernd -
Harry Doria Ragland Meghan Markle
Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban döntött úgy, hogy elhagyják Nagy-Brianniát és Kaliforniában telepednek le, ezzel cserben hagyva a királyi családot. Azóta sok víz lefolyt a Temzén és a Sacramentón, mostanra pedig teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy III. Károly kisebbik fia nem ura az életének. 

Felesége, Meghan Markle dominanciája eddig is egyértelmű volt, de most, hogy a sussexi hercegné édesanyja, Doria Ragland beköltözött a „kis herceg” családjának otthonába, Harrynek már annyi szava sincs, mint amennyi eddig volt, pedig az sem volt sok. Legalábbis ezt állítja az elismert királyi szakértő, Angela Levin.

Harry és Meghan Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Rolf Vennenbernd

„Megadta magát. Mögöttük sétál. Nincs hatalma. Nem érzed, hogy döntéseket hoz. A döntéseket Meghan hozza, aki valószínűleg megbeszél mindent az anyjával, de legalábbis elmondja az anyjának, mit tervez" — magyarázta meg álláspontját Levin, aki szerint azért van szükség a nagymama jelenlétére, hogy tehermentesítse a hercegnét, aki szeretne valamelyik nagy divatmárkával szerződést kötni.

Tavaly azt rebesgették, hogy a Diorral fog leszerződni, de végül, mint kiderült, a divatház Meg Bellamyvel, azzala színésznővel szerződött le, aki A korona hatodik évadában Katalin hercegnét alakítja.

A Dior képviselői azonban cáfolták, hogy tárgyaltak volna a sussexi herceg feleségével - írja az Express.co.uk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.